A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

La Paz (LPB)

A Kárpátok érdekes hely a nyaraláshoz
Repülőtér · · OTP
Jun 03, 2016 2 min
Bővebben ..
Karib-
Az idei karibi vakáció!
Repülőtér · · Karibik
Mar 04, 2016 2 min
Bővebben ..

Salar de Uyuni - Isten tükre Bolíviában

Fehér folt Bolívia déli részén. Így néz ki a világ legnagyobb sós síkja a műholdas képeken. By the way, jól megértik egymást. Sík felülete tökéletesen tükrözi az infravörös sugárzást, így a NASA még a műholdakat kalibrálja.

És mi a közelről Salar de Uyuni? Attól függ, hogy mikor dönt. Májustól novemberig hóval borított befagyott tóra hasonlít. Kivéve, hogy nem hűti és nem csúszik. A több méteres sóréteg jellegzetes méhsejtet képez a felületen a kikeményedés miatt. Ezért az egész Libanonot taposó sík úgy néz ki, mintha sókövek sokszögeivel borították volna. Ezenkívül a holdfényben kísérteties kékre változik. A tökéletesen sima lebontásból az égbe csak Ojos del Salar vagy Salara szemét, azaz több nagy sólyukat fúrnak ki, egész évben vízzel elárasztva.

La Paz - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - YoriHirokawa | istockphoto.com
Flymeto - RicksonLiebano | istockphoto.com
Flymeto - reisegraf | istockphoto.com
Flymeto - cicloco | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Dél-Amerika?
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit 500 millió repülés 10 másodperc alatt

Felhő séta

Csak esni kell, és a síkság lesz a legnagyobb természetes tükör. Nem csoda, hogy az ősi bolíviai emberek Isten tulajdonságát adják neki. A felhők és az ég hirtelen felfelé és lefelé vannak, és alig tudod megmondani, hol ér véget a visszaverődés, és hol kezdődik az igazi ég. Ez évente egyszer fordul elő az árvíz időszakában, azaz decembertől áprilisig. A fotósok jönnek le egy óriási pocsolya felé a világ minden tájáról, mint darazsak. A sóvíz néhány centiméterben vagy deciméterben történő gyalogolása és futása minden bizonnyal nem jót tesz sem a cipőnek, sem az autó alvázának, ezért az útmutatók örülnek, amikor az egész hamarosan ismét elpárolog.

Trükkfotók Photoshop nélkül

Ne aggódjon, hogy Ön és lencséje száraz lesz a száraz évszakban. A vizuális effektusok villogás nélkül kezelhetők. A végtelen horizont törli a különbségeket a következő és a következő előtt. Csak játsszon perspektívaval és mélységélességgel - és az optikai illúzió mindent megtesz az Ön számára. Ha fantasztikus fényképeket készít innen, akkor még képzeletre sem kell. A technikán kívül a kalandügynökség brosúrái ismertetik a klasszikusabb rongyok kompozícióit is, amelyeket az emberek itt végeznek.

Osolte to po soli

A négykerék-meghajtású útmutatók három napos sómező kirándulásokat hirdetnek. A bolíviai Uyuni városból vagy a chilei San Pedro de Atacama városból indulnak. A sík és a program ütközői megegyeznek, tehát csak attól függ, hogy meg akarja-e fordítani a kereket, és visszatérni-e a kiindulási pontra, vagy a másik oldalra. Csak vigyázzon, ha Chilebe megy, Uyuni-ban kell lennie egy bolíviai kijáratbélyegzővel a Bevándorlási Irodánál.

Meglepően nagy élmény még az autó vezetése a síkságon. Mivel általában nincs mérföldkő körülötted, a távolságok, az irány és a sebesség furcsán torzulnak. A szokásos vezetés szürreális lépésnek tűnik, valami repülés és vitorlázás között. Végül is hallgassa meg a híres trabantároktól , akik ide rohantak , és a reggelire sóval főtt tojást írtak .

Sziget, amely árnyékot vet

10 milliárd tonna különféle só mellett további látnivalók is vannak. A természetes szigetek közül például 22 sziget. A sós síkság szívében fekszik egy fekete szikla-sziget, amelynek üreges gerince a magas kaktuszerdőkön ragyog. A kaktuszok itt évente 1 cm-rel nőnek, és nem nehéz kiszámítani, hogy a 12 méteres óriás közel 1200 éve nézi a Salar de Uyunit. És hogy nézzen valamit. A sziget minden napfelkeltét kísérteties hosszú árnyékot vet.

La Paz - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - zulufriend | istockphoto.com
Flymeto - ArtMarie | istockphoto.com
Flymeto - xeni4ka | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Dél-Amerika?
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit 500 millió repülés 10 másodperc alatt

Romantikus show rózsaszínben

A hatalmas flamingóállományoknak tartalékuk van novemberben. Három faj - chilei, andok és James - jön össze, hogy az egyszemélyes pusztát tiszta parkettá alakítsák az ünnepi udvari táncokba. A síkságon sókomplexummal épített és felszerelt szálloda található, amely múzeumként működik.

Fogamzásgátló temető

A vonat szerelmeseinek néhány sós könnyet ki kell sírnia a temetőben, ahol a mozdony roncsai pihennek a szobában. Uyuni városától kb. 3 km-re a szabadtéri múzeumi gőzgép motordarabok elhagyatva vannak a turisták és a rozsda révén. A poszt-apokaliptikus helyzetet a 19. században virágzó bányászat előzte meg, amelyre Bolívia útvonalat épített a Csendes-óceán felé.

Ezt nevezzük alsónak

Ezüstöt bányásztak, és mit bányásznak most? Természetesen só. A leggyakoribb a klasszikus konyhasó vagy a halogenid és a gipsz. Meglepő módon a helyi bányászok meglehetősen régimódi, azaz gyakorlatilag kapákkal vannak ellátva. Szerencsére csak körülbelül 25 000 tonnát kaparnak le a síkság megőrzése érdekében. A só és az ásványi anyagok mellett van még egy “aranybánya”, amely a lítiumot képviseli. Becslések szerint a világ tartalékai körülbelül 70% -uk van. A lényeg az, hogy a tó (az eredetileg pleisztocén tó) mélyén vagy.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória