A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Rüdesheim dísz a Rajnán

Magas sziklák és szőlővel borított hegyek, egy hatalmas folyó, kastélyok és a hegyek körül szétszórt védőtornyok őrzik ezt a csodálatos történelmi várost. Nem csoda, hogy Rüdesheim mindig vonzott költőket és elvarázsolt zarándokokat.

Favázas házakkal és hangulatos éttermekkel való sikátor meghívja Önt ülésre. Látogasson el a 13. századból származó egykori nemesi Brömserhof-kastélyba, amelyben ma hangszerek múzeuma található. Lenyűgöző gigantikus szervek és zenekarok gyakran annyira nagyok, hogy szinte az egész szobát felveszik.

Rüdesheim felől a felvonó a hatalmas Neiderwald-Denkmal emlékműhöz vezet, amelyet a német magas szobor dominál, egy 25 m magas talapzaton.

Ebből az emlékműből gyönyörű kilátás nyílik a Rajna panorámájára.

Utazzon a közeli Maria Laach bencés kolostorhoz a Laacher See-tónál, a vulkanikus Eifel-hegységben. A kolostor 1090-ben alakult, és 100 évvel később egy román templomot adtak hozzá.

De a Rajnára és annak lenyűgöző tájára nincs szebb kilátás, mint egy hajó fedélzetéről. A tengerjáró hajók egy olyan élményt nyújtanak, amely szinte összehasonlítható a norvég fjordokon folytatott hajóúttal. Ne hagyja ki a 30 km hosszú Rajna leghíresebb részét a híres Loreley-sziklával, a folyó mindkét oldalán lejtőn fekvő szőlőültetvényekkel és a világ legnagyobb kastélyok koncentrációjával.

Befejezheti az estéket egy pohár finom helyi borral.

A kognitív vakáció csodálatos nyaralás, és ha egy történelemszövött városban tölti, ahol a romantika minden sarkából lélegzik, akkor azonnal imádni fogja.

A hajójáró is remek alkalom lehet arra, hogy szeretteit kedvelje.

Kölnbe csak velünk vásárol, időben foglaljon, és sokkal több pénzt takarítson meg!Címkék

nincs címke

Kategória