A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Amszterdam (AMS)

Romantikus Amszterdam, kerékpárosok, kávéházak és tulipánok városa

Amszterdam egy gyönyörű, romantikus város, híres kávézóiról, rengeteg kerékpárosról, összefonódó tömeggel, valamint számtalan vízcsatornáról, amelyek a hagyományos holland házak között folynak.

Élvezze a hétvégét, látogasson el Amszterdamba! Hollandia fővárosa minden nap turisták ezreit vonzza a világ minden tájáról.

Vigye el szeretett partnerét a vacsorákhoz a helyi éttermekben, vezesse át a városban, fedezze fel a gyönyörű építészetet, és fedezze fel azokat a helyeket, amelyek sok romantikát sugároznak.

A látásra érdemes helyek között szerepel a Dam tér, amelyet a Királyi Palota dominál, és a festői Jordaan kerület. Számos holland szélmalom található a városban.

Amszterdam múzeumokat kínál gyönyörű kiállításokkal és galériákkal. A leglátogatottabb múzeumok a Rijksmuseum, a Van Gogh Múzeum és az Anne Frank ház. A Szexmúzeum és az Erotisch Múzeum érdekes kiállításokat is kínálnak.

Ha igazán szeretné élvezni a várost, béreljen kerékpárt, sétáljon az utcán, vagy fizessen egy hajókirándulásért. Van valami emlékezetes!

Találja meg a legolcsóbb Amszterdam repülőjegyeket csak nálunk, garantáljuk a legalacsonyabb árat a jegypiacon!

És hová menjenek a st. Valentin-nap? Az olasz szerelmesek Velencébe indulnak, Firenze és Milánó szintén lenyűgöző.

Vagy rögzítse szerelmi zárját a Párizs Pont des Arts művészeteinek ezreihez.

Ha egzotikus helyeket keres, akkor Srí Lanka nagyszerű választás, vagy válasszon korábbi tippeink közül egy csodálatos külföldi tartózkodáshoz, amelyet naponta frissítünk.

Nálunk mindenki választ, ráadásul verhetetlen áron talál repülőjegyeket, kihasználhatja ezt az egyedülálló lehetőséget, és elindul St. Valentin-nap olyan helyekre, amelyekről csak álmodtam!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória