A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Podgorica (TGD)

Repüljön oda, ahol nem viselnek fürdőruhát!

A montenegrói Riviera bárban Sutomore egy turisztikai célpont, amely gyönyörű strandjairól híres. Mindent megtalál, amire számíthat nyaralásáról. Sutomore Petrovac város és Baru nyári üdülőhelye közelében található. A partokat tengerpart veszi körül, a másik oldalon pedig a Sozina hegyi tömeg, amelynek legmagasabb pontja Sutorman (805 m). Ezek a hegyek megakadályozzák a rossz időjárást a szárazföldön, tehát az egész vidék nagyon vonzó, kedvező éghajlati viszonyoknak felel meg, így van elég nap és hő várni rád.

Sutomore történelmi emlékekben is gazdag, ezek közül a legfontosabb és legrégebbi a templom. A 8. század folyadékai, amelyek két oltárt rejtenek, az ortodox hívők és a katolikusok számára. A Golo Brdo dombon található a Tabija török erőd maradványai, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerpartra, az Adriai-tengerre és a hegyekre. Egy gyalogos kirándulásnál mindenképpen induljon a Haj Nehaj-hegyre.

Sutomore legnagyobb turisztikai vonzereje a strandok. A homokból és kavicsokból álló fő strand, a parti sétány mentén, a társadalmi események központja és sötétben életre kel. A strand déli végén a Ratac-félszigeten találkoznak, amelyet a 11. századi, racka Miasszonyunk Bencés Kolostor uralt, amely egy nudista tengerparthoz vezet, ahol minden bizonnyal nincs szüksége fürdőruhára!

Egy másik ilyen strand a Maljevik.

A strandokat egy gyönyörű, tiszta Adriai-tenger veszi körül, tehát van egy nagyon népszerű búvárkodás. Jet-ski és csónakot is kölcsönözhet.

Ez az ünnep tökéletes szerelmes pároknak és barátoknak.

Foglalja le ma Montenegróba járatát, és élvezze a nagyszerű nyári időjárást! Az ünnepek közelednek, ezért időben tervezze meg nyaralását! Kényelmesen olcsó repülőjegyeket foglalhat otthonról!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória