A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

London (LON)

Repüljön Londonba a hétvégére, nem fog csalódni

Nagy-Britannia vagy az Egyesült Királyság fővárosa. Ez a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, ahol több tucat divatmárka találkozik. Hatalmas kozmopolita nagyváros. Több tucat nemzetiség él itt egymás mellett, nemcsak az egykori Brit Birodalomból, hanem szó szerint a világ minden tájáról.

Mit ne hagyj ki Londonban

London leghíresebb nevezetességei és nevezetességei a következők: Big Ben, a Trafalgar tér, a Parlament, a Westminster apátság és a Buckingham-palota. Uraim értékelni fogják a Piccadilly kerületet, amely régen tele volt férfiklubokkal, szivarüzletekkel és fodrászokkal. Ha egy hírességgel szeretne fényképet készíteni, mindenképpen látogassa meg a Museum Madame Tussaud-ot. Ahol szelfit dobhat például Leonard DiCaprióval.

Azt javaslom, hogy vegyen egy duplavágót, a világ legrégebbi csövét és a London Eye-t, amely garantáltan érdekli Önt. Pihenhet a sok park egyikében.

Érdemes megemlíteni a királynő Windsor rezidenciáját és a legendás Winchestert a katedrálissal, ahol Jane Austen írót temetik. Ne hagyja ki a misztikus Stonehenge-t.

A 90-es évek elején a windsori kastély a felét felégette, az értékes dolgok nagy részét szerencsére megmentették, a királynő úgy döntött, hogy a kastély javításáért fizet a túrák, köztük a Buckingham-palota tépett belépődíjáért. Ezért augusztus és szeptember fordulóján, amikor a királynő a nyári siló felé veszi az irányt, ellátogathat a Buckingham-palotába.

Harry Potter rajongóknak

Azt is ajánlom, hogy nézze meg a híres Harry Potter sorozat helyszíneit, amely a Leavesdean-i Warner Bros. Stúdióban található. Sétálhat a Roxfort teremben, Dumbledore irodájában, a Příčná utcában, vagy megállhat a varázspálca boltban.

London egy csodálatos város, amelyet érdemes meglátogatni legalább egy hétvégére. Élvezze a tavaszt ebben a gyönyörű országban.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória