A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Athén (ATH)

Rengeteg ősi műemlékek csak Athénban!

Most olcsó járatokat kínálunk a bájos görög fővárosba! Élvezze az őszet a világ leghíresebb történelmével rendelkező városban. Van még a világ hét csodája közül az egyik, az Akropolisz, a leghíresebb régészeti emlék.

Parthenon, a leghíresebb ősi templom, szintén határozottan hiányzik.

Ne szabadítson el a turisták tömegektől, akik ezen fontos műemlékek felé indulnak. Ezek Athén gyöngyszemei, tehát ne hagyja ki őket!

Ha szereti a görög építészetet, elfoglaltsága van a nyaralása alatt.

Minden sarkon meg fogja érezni az ősi idők légkörét, a friss tzatziki saláta illatát és a frissen sütött Souvlaki illatát.

A görög gasztronómia minden bizonnyal nem tud ellenállni, a minőségi büfék ízletes ételeket kínálnak, amelyeket élvezhetnek Athén felfedezése során.

Akropolisz, Olimpiai stadion vagy Propylaje? Keresse meg az összes görög drágakövet, amelyek mindegyikében rejtett titok rejtenek.

A Monastirakiou téren látogassa meg a piacokat, ahol a helyi kiskereskedők szinte mindent elképzelnek, amelyekre gondoltál, húsparadicsomot, édes szamócát, valamint ruházatot és régiségeket. A Nyugat és Kelet, az Európai Unió és a Balkán egyedi ellentétét, és utoljára, de nem utolsósorban a gazdagságot és a szegénységet, első kézből kell megtapasztalnia.

A Királyi Gárda tipikus egyenruhákkal látja el az Elnöki Palota előtt. Menjen tovább a Nemzeti Régészeti Múzeumba gazdag kiállítással. Az egész múzeum alapos áttekintése majdnem fél nap alatt elviszi Önt, majd a görög konyha egyik finomságához vezet.

Az athéniiak szeretnek este szórakozni, az éjszakai élet része az életmódnak, tehát próbáld ki életmódjukat, és beleférsz a hagyományos görög zene egyik bárjába vagy diszkójába, élvezd a szórakozást, amely reggel ér véget.

Prágától Athénban van mindössze két és fél óra, és néhány kacsa! Élvezze a nagyszerű görög stílusú vakációt, foglaljon jegyet otthonának kényelmétől, és sok időt és pénzt takarítson meg.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória