A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Barcelona (BCN)

Polinézia, Mexikó, Kína egy helyen?

Tudta, hogy Európában a világ legjobb és leghíresebb szórakoztató parkjait találja meg? A spanyolországi Port Aventura paradicsoma gyermekek és felnőttek számára.

A vidámpark Barcelona közelében található, Salou tengerparti üdülőhelyének közelében. Több mint száz hektáron fekszik, és hat tematikus részre oszlik: Polinézia, Mexikó, Kína, a Vadnyugat, a Földközi-tenger és a Sesamo Aventura, ahol a gyerekek élvezik magukat.

Mindegyik rész az ország valódi utánzata, a Földközi-tengeren keskeny utcákat találunk, fehér házakkal, Polinéziában pálmalevélgel borított kunyhók, valamint a vulkánt és a vízeséseket körülvevő szobrok. A Vadnyugat egy tipikus nyugat pontos példánya, Kínában pedig nagyon sikeres rekonstrukciókat talál a Tiltott Városban és a Kínai Nagy Fal egyes részein. Mexikó a maja épületek másolatával is büszkélkedhet.

Kína témájú területén Európa legnagyobb és leggyorsabb hullámvasútján lovagolhat, akár 134 km / h sebességgel is. A következőn nulla gravitációt fog elérni. Emlékszel a Lépésről lépésre vonzerővel? Pontosan ezt megtalálja a Port Aventura-ban.

A különféle adrenalin látványosságok mellett a park számos látványos rendezvényt kínál. Az egyik legérdekesebb a Templo del Fuego tűz show mexikói részén, amely nagyon fél.

A Port Aventura magában foglalja a Costa Caribe vízipart is, Európa saját legmagasabb csúszdáját, ahol élvezheti a szabad esést.

Ne hagyja ki a Port Aventura-t, ha Katalóniába utazik.

Készítsen gyermekeinek kellemes meglepetést, mint egy Gyereknap ajándékot vagy egy iskolai értesítőkártyát, és vigye el a Port Aventura-ba egy nagyszerű élményért!

Foglaljon ma, és sok pénzt takarítson meg!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória