A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Providenciales (PLS)

Pihenjen Észak-Caicos-on

Észak-Caicos a török és Caicos-szigetek második legnagyobb szigete, más néven török és Caicos-szigetek kertje. Itt élvezheti a gyönyörű strandok nyugalmát, vagy hajót vagy légi utat vehet.

Az északi partot lágy homokos strandok határolják, amelyek lassan lejtőn egy hívogató azúrkék lagúnává válnak. Ez a sziget nagyobb csapadék átmérővel rendelkezik, tehát teljesen borítja termékeny talajjal, amelyet a helyiek használnak paradicsom, papaya, édesburgonya, avokádó stb. Termesztésére.

A turisták számára a legvonzóbb a sziget északi partja, ahol beépített szállodák és vendégházak találhatók. Csatlakozzon Whitby fehér strandjára, ahol különféle vízi sportokhoz, kajakhoz, snorkelinghez és kerékpárokhoz felszerelést kölcsönözhet.

A természet szerelmeseinek, különösen a madártannak, valódi paradicsoma lesz itt az egyes madárfajok megfigyelése. Észak-Caicos a rózsaszín flamingók második legnagyobb populációja a Karib-térségben.

A sziget része a Caicos természetvédelmi terület része, amely az Északi-, a Grand- és a Kelet-Caicos-szigetekből áll, így a Karib-térség egyik legnagyobb védett területe.

Az egész karibi régió nagyon vonzó hely a kikapcsolódásra és a fényűző nyaralás eltöltésére. A légi üdülés nagyszerű választás ebben az évben a vezetéstől való kikapcsolódáshoz. Tapasztalja meg jobban, mint mások, élvezze a tengert, a napot és a csodálatos strandok melegségét, itt vissza akar térni!

Vásároljon jegyet North Caicos-ra on-line és takarítson meg sok pénzt! Hívja meg szerelmét egy csodálatos karibi tartózkodáshoz!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória