A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Providenciales (PLS)

Pihenjen Észak-Caicos-on

Észak-Caicos a török és Caicos-szigetek második legnagyobb szigete, más néven török és Caicos-szigetek kertje. Itt élvezheti a gyönyörű strandok nyugalmát, vagy hajót vagy légi utat vehet.

Az északi partot lágy homokos strandok határolják, amelyek lassan lejtőn egy hívogató azúrkék lagúnává válnak. Ez a sziget nagyobb csapadék átmérővel rendelkezik, tehát teljesen borítja termékeny talajjal, amelyet a helyiek használnak paradicsom, papaya, édesburgonya, avokádó stb. Termesztésére.

A turisták számára a legvonzóbb a sziget északi partja, ahol beépített szállodák és vendégházak találhatók. Csatlakozzon Whitby fehér strandjára, ahol különféle vízi sportokhoz, kajakhoz, snorkelinghez és kerékpárokhoz felszerelést kölcsönözhet.

A természet szerelmeseinek, különösen a madártannak, valódi paradicsoma lesz itt az egyes madárfajok megfigyelése. Észak-Caicos a rózsaszín flamingók második legnagyobb populációja a Karib-térségben.

A sziget része a Caicos természetvédelmi terület része, amely az Északi-, a Grand- és a Kelet-Caicos-szigetekből áll, így a Karib-térség egyik legnagyobb védett területe.

Az egész karibi régió nagyon vonzó hely a kikapcsolódásra és a fényűző nyaralás eltöltésére. A légi üdülés nagyszerű választás ebben az évben a vezetéstől való kikapcsolódáshoz. Tapasztalja meg jobban, mint mások, élvezze a tengert, a napot és a csodálatos strandok melegségét, itt vissza akar térni!

Vásároljon jegyet North Caicos-ra on-line és takarítson meg sok pénzt! Hívja meg szerelmét egy csodálatos karibi tartózkodáshoz!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória