A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Ljubljana (LJU)

Pihenjen és lazítson Szlovénia legszebb fürdőjében

Vessen egy pillantást arra, hogy melyik termálfürdő az egyik legnépszerűbb Szlovéniában.

A Murska Sobota közelében található Moravske Toplice gyógyfürdő 72 ° C-ot elérő meleg forrásokkal büszkélkedhet, amelyeket az 1950-es években véletlenül fedeztek fel olajfúrások során. Ezek a gyógyfürdők széles körű terápiás kezeléseket, szolgáltatásokat és kísérő programokat kínálnak. A zárt gyógyfürdő-komplexum 22 beltéri és kültéri medencét tartalmaz, összesen 5000 m2 vízfelülettel. A helyi ritkaság az úgynevezett “fekete termálvíz”, amely erősen koncentrált, zavaros, sós és enyhén szagú a dízelolajból.

A Lendava Spa az egyik legújabb gyógyfürdő, amely a magyar határ közelében található, Szlovénia északkeleti részén. A magas paraffintartalmú gyógyvízforrások ideálisak reumás betegségek, égési sérülések, bőrproblémák, nőgyógyászati betegségek, posztoperatív állapotok és idegrendszeri betegségek kezelésére. A látogatók több medencével rendelkező termálfürdőt is használhatnak, amelynek vízhőmérséklete 28-38 ° C, a vízi látnivalók, a wellness-központ és az egyéb modern szolgáltatások gyakoriak.

Érdemes megemlíteni a Ptuj gyógyfürdőt is. Ptuj Szlovénia egyik legrégebbi városa. A római időkben ez a város regionális központ volt, és még mindig megőrizte csodálatos történelmi megjelenését.

A helyi gyógyfürdő a termikus szénsavas vízről híres, kellemes hőmérséklete 39-54 ° C, amely 1050 m mélységről 1590 méterre emelkedik. Jó hatással van az izom-csontrendszerre, a neurológiai betegségek kezelésére, valamint a reumás és degeneratív betegségek rehabilitációjára. Nagyon vonzó a termálpark, amely 7 kültéri és 6 fedett medencével rendelkezik.

Online vásárolhat olcsó repülőjegyeket Szlovéniába otthona kényelmében, nagyszerű nyaralást tölthet, pihenhet és töltheti az akkumulátorokat.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória