A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Punta Cana (PUJ)

Pihenjen a Samaná-sziget egyik legszebb strandján

A Dominikai Köztársaság legszebb területe a verhetetlen Samaná-félsziget a sziget északi partján. A Dominikai Köztársaság ezt a részét nem befolyásolja nagy mértékben a turizmus, ezért elsősorban azokat a turistákat látogatják meg, akik nem keresnek nagy luxusüdülőhelyeket és szeretnék megismerni a szigetet és annak természetes szépségét. Samaná gazdag gyönyörű természetes strandokkal.

Fél órás sétát tehet az El Limón-vízeséshez, vagy lovagolhat, és élvezheti a tökéletes életre szóló élményt. Egy kis tanyán útmutatást kapnak, kíséret nélkül nem engedélyezett.

Használja ki az egyedülálló lehetőséget, hogy úszhasson a vízesés alatt, a víz kellemesen frissítő.

Szálljon be bérautóval, és haladjon át a félsziget egy nagy részén Playa Rincónba, amely Szamáná egyik legszebb része.

A turisták számára óriási vonzerő a Cayo Levantado kis szigete, Santa Barbara de Samaná város közelében, ahonnan a hajók indulnak. Ez a sziget egyre népszerűbb turisztikai célpont.

A Samaná-félsziget legnagyobb városa a Las Terrenas, egy tipikus dominikai város, káoszmentes utcákkal. Ne felejtsd el meglátogatni a pálmafákkal és a meleg tengerrel mosott Playa Bonita helyi strandját, nem csak a hosszú sétákhoz.

Legyen egyszerű bungalókban, amelyek igazi hangulatot kölcsönöznek a Dominikai Köztársaság mindennapi életének.

A Samaná-félszigetről induljon el a Los Haitises Nemzeti Parkba, ahol megcsodálhatja a mészkő formációkat és a mangroveket.

Utazzon olcsón a Dominikai Köztársaságba, foglaljon és fedezze fel a felfedezetlen sok helyet, amelyek hiányoznak az utazási tervből. Töltsön el egy felejthetetlen nyaralást a Samane-félszigeten.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória