Peru Dél-Amerika nyugati részén található, és közös határokkal rendelkezik Ecuadorral, Kolumbiával, Brazíliával, Bolíviával és Chilével. Ez a világ egyik legváltozatosabb országa. Ez egy multikulturális nemzet, tele hagyományokkal, egyedi gasztronómiával és kiterjedt természetvédelmi területekkel. Az UNESCO világörökség részét képező 12 helyszínnek ad otthont. Hatalmas, több mint 1,2 millió négyzetkilométeres területe három régióból áll: a partból, a felföldről és a dzsungelből.

Mivel Peruban minden megvan, amit egy kalandos utazó szeretne látni, népszerű úticél lett. Ennek ellenére a jegyárak, különösen a régiónkból, viszonylag állandó árat tartanak. Nem találunk jelentősen alacsony jegyárat Peruban, mert a Cseh Köztársaság (és a környező országok) légitársaságai és Peru közötti légitársaságok versenye továbbra is alacsony.

Mielőtt jegyet vásárolna

A jegyek vásárlása előtt feltétlenül olvassa el időjárási cikkeinket, és kapjon áttekintést arról, hogy mit szeretne látni Peruban. Legyen felkészült arra, hogy minden alkalommal más időjárás lesz, amikor tevékenységet végez, és ellátogat Peru másik szegletébe, és erre alaposan fel kell készülnie. Tanulmányozza a perui útmutatónkat, hogy ne veszítsen el semmit, és ne tudja, meddig szeretne Peruba menni. A dél-amerikai országokban töltött aktív nyaralás alatt mindenképpen nem érdemes 10 napnál rövidebb időre menni, de bizonyos esetekben néhány hónap szabadságot kap. Ezt pedig nem szabad elfelejteni, mielőtt jegyet vásárolna.

Mennyibe kerül egy perui jegy

A Peruban és más célállomásokra szóló jegy ára több szemponttól is függ. Az ünnepek és vakációk alatt a jegyek általában a legdrágábbak. Az is jó, hogy rugalmasak legyünk, és főleg több helyről keressünk indulásokat, nemcsak Prágából. A legjobb jegyár megtalálásához javasoljuk a rugalmas jegyár-keresést a webhelyünkön.

Jegyárak Prágától Peruig

A grafikon leírja Limába talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Lime között, HUF-ban

Jegyárak Limába

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Lime között, HUF-ban

Mikor kell jegyet vásárolni Peruba

A legjobb jegyet vásárolni, ha szerencséje van, és jó eseményre bukkan. Mivel a főszezon szinte állandó, attól függően, hogy mit vár az utazástól, a jegyárak nem változnak annyira az év során. A legjobb azonban, ha jegyeit legalább 4-5 hónappal korábban vagy korábban lefoglalja. Ha rugalmas tud lenni, akkor viszonylag kedvező áron könnyen talál repülőjegyeket Peruban. Valószínűleg azonban időjárási körülmények között is rugalmasnak és elnézőnek kell lenned.

Legjobb nap Peruba indulni

A péntek vagy hétfő jelenleg átlagosan a legolcsóbb nap Peruban. A szombati vagy a hétvégi repülés magasabb repülési árakat eredményez.

GYIK a jegyek vásárlásához

Vennem kell-e vízumot, mielőtt jegyet vásárolnék?

Nem, Peruban csak egy érvényes útlevélre és egy kitöltött bevándorlási kártyára van szükség, amelyet a repülőtéren kap, és amely alapján 90 napra szóló belépési engedélyt kap.

Szükségem van-e utazási biztosításra utazás előtt?

Noha Peru nem igényel kötelező utazási biztosítást egy országba való belépéskor, mindig jó, ha ilyen országba látogatva biztosított.

Milyen légitársaságok repülnek Peruba?

Mint Dél-Amerika és Peru legtöbb országában, Prágából is csak transzferrel lehet eljutni. Ha nem a Lima fővárosába szeretne repülni, akkor is meg kell vásárolnia egy jegyet, amelynek a leszállása Limában van. Limába például egy megállóval eljuthat Amszterdamba a KLM-mel, vagy Párizsba az Air France-nal.

Mennyi idő alatt repül Peruba?

A Prága és Lima közötti teljes távolság 10 750 km. Az átlagos repülési idő 13 óra 46 perc. Mivel nincs közvetlen légi összeköttetés, a teljes repülési idő a leszállások számától és hosszától függ.

Hol vásárolhat járatokat Peruba?

Ha úgy dönt, hogy jegyet vesz Peruba, akkor itt megteheti. Ha bármilyen kérdése van a vásárlással kapcsolatban, ne habozzon, írjon nekünk online csevegésünkben vagy a service@webshopfly.com e-mail címre. Telefonon is kapcsolatba léphet velünk a +420 222 266 966 telefonszámon.

Mi a teendő a perui leszállás után?

Normális körülmények között a leszállás óta nem tarthat tovább egy óránál a bevándorlási ellenőrzésen. Miután megbizonyosodott arról, hogy 90 napos bélyegző van az útlevelében, és átvette a poggyászát, a szokásos módon kell pénzt cserélnie, miután megérkezett egy olyan külföldi országba, ahol az Ön pénznemét nem fizetik. Nem javasoljuk a pénzcserét a repülőtéren, mivel általában rosszabb az árfolyam, mint a városokban.

Az, hogy melyik reptéri transzfert választja, elsősorban az utazási útvonalától függ. Ha azt tervezi, hogy néhány napot Limában tölt, akkor busz és taxi között választhat. Ha azt tervezi, hogy egyenesen Peru más részeire megy, és mégsem a légi utazás mellett döntött, mindenképpen érdemes megfontolni egy autó bérlését. Célszerű ezt előre megbeszélni.

Miért menne Peruba?

Peru nagyon alkalmas hátizsákos turisták számára, korlátozott költségvetéssel, és a sok szállónak köszönhetően könnyű barátokat találni az ország felfedezéséhez. A nyugdíjak olcsó szállásként Peruban is népszerűek. Ha hajlandó több pénzt elkölteni, Peruban sokféle középkategóriás szálloda található a kényelmes tartózkodáshoz a pusztában és a városokban. Peru népszerűségének köszönhetően minden utazóra vigyáz.

Népszerű járatkombinációk do Peru

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről do Peru az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs do Peru az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután o Peru

Már van do Peru jegyed? Olvassa el a o Peru útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek do Peru