Ha szereti az utazást és a kihívásokat, akkor Oroszország a megfelelő választás az Ön számára. A világ legnagyobb országa sok olyan helyet rejt, amelyet érdemes megnézni. Oroszország nem tartozik a legnépszerűbb úti célok közé, de vannak olyanok, amelyek vonzzák Oroszországot, és az oroszok megfelelő megértése érdekében meg kell tapasztalnia Oroszországot. Oroszországnak nagyon sok kínálata van, és jegyeket lehet kapni Oroszország egyes sarkaiba, közvetlen összeköttetéssel Prágából néhány ezerért, majd megnézzük a belföldi járatokat Oroszország másik sarkába. Oroszországról azt is mondják, hogy “korlátlan lehetőségek földje” érinthetetlen természete, ókori története, kultúrája és sporttevékenysége miatt.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mielőtt elkezdenénk vásárolni Oroszországba a jegyeket, el kell gondolkodnunk azon, hogy merre akarunk eljutni Oroszországba, és mennyi időt és pénzt akar befektetni. És vigyázzon a vízumra is.

Podrobné informace o vízech do Ruska

Mennyibe kerül egy Oroszországba szóló jegy

Átlagosan 5000 CZK-ba lehet oda-vissza jegyet kapni Oroszországba oda-vissza út útján. Még olcsóbban is megkaphatja, ezért javasoljuk, hogy nézze meg a jegyárakat. A FELIX őrzők segítenek a jegyek árának őrzésében, amelyet weboldalunkon állíthat be.

Jegyárak Prágától Moszkváig

A grafikon bemutatja a Prágától Moszkvába szóló jegyek minimális megtalált árát és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Moskva között, HUF-ban

Mikor kell jegyet vásárolni Oroszországba

Javasoljuk, hogy 2-4 hónappal a tervezett indulás előtt keressen jegyet Oroszországba. Természetesen minél előbb, annál jobb.

Legjobb nap Oroszországba történő induláshoz

A hétvégén vagy pénteken induló jegyárak nem változnak más napokhoz képest. Az árak szinte azonosak. Az árkülönbség lehet a jegyárban vagy a poggyászban, függetlenül attól, hogy be van-e jelentkezve és benne van-e az árban. Egy jó nap lesz az Oroszországba tartó repülőútra.

GYIK az oroszországi jegyek vásárlásához

Pár nejčastějších otázek a odpovědí, co se týká letenek do Ruska si zodpovíme níže. V případě, že budete mít nějaký další dotaz, neváhejte nás kontaktovat buď prostřednictvím online chatu nebo přes email service@flymeto.com

Milyen légitársaságok repülnek Oroszországba?

Az Aeroflot, a CSA, a Smartwing, az Ural Airlines, az Air Serbia, az Alitalia és például az AirBaltic Prágából repül Oroszországba.

Mennyi ideig tart egy oroszországi repülés?

Az oroszországi repülés körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, de ez attól függ, hova repülünk Oroszországba

Hol lehet jegyet venni Oroszországba?

Letenky do Ruska pohodlně vyhledejte na našem vyhledávači. K hlídání těch nejlepších cen vám pomůže náš hlídací pes, kterého si lze nastavit dle vlastních požadovaných preferencí. V případě, že si nebudete s nákupem a vyhledáváním jisti, kdykoliv se můžete obrátit na náš zákaznický servis prostřednictvím online chatu nebo emailu service@flymeto.com

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.

  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.

  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.

Mi a teendő az oroszországi leszállás után

Az orosz biztonság hírneve miatt javasoljuk, hogy maradjon csoportban vagy párban, és figyelni kell a dolgokat. Igen, szeretik kirabolni a turistákat a tolvajok által választott forgalmas helyeken. Az orosz repülőtérről, amikor el kell jutnia a központba, általában a három lehetőség egyikét használhatja, amelyek taxik, vonatok vagy buszok. A fővárosból a központba a leggyorsabban az aeroexpress nevű vonattal lehet eljutni.

Mi a teendő Moszkvában való leszállás után

Moszkvában leszállás után el kell jutnia a központba. Moszkvának összesen 3 nemzetközi repülőtere van.

A repülőtérről a központba és vissza háromféle lehetőség van: taxi, vonat vagy busz:

A taxi általában a legkényelmesebb, de egyben a legdrágább lehetőség.

Az Aeroexpress nevű vonat általában a leggyorsabb választás, de attól függ, hová akar menni. A vonatról a metróra lehet váltani.

A központba tartó busz a legolcsóbb.

Mi a teendő a szentpétervári landolás után

Miután leszállt a gépre és elhagyta a repülőtér zónáját, általában el kell jutnia a központba.

A repülőtérre busszal vagy vonattal (fix útvonalú taxival) juthatunk a központba. Valamennyi vonal a Moszkovszkaja metróállomásig közlekedik, és az út a központba 45-50 percig tart. A busz- és metrójegyeket külön kell megvásárolni. A busz megvásárolható a sofőrtől és a metrótól közvetlenül az állomáson.

Miért kellene Oroszországba menni

A csehek gyakran azt mondják, hogy “hideg, mint Oroszországban”. Ez a mondás nem teljesen igaz. Gyönyörű Oroszországban, és nem jelenti azt, hogy ott csak fagy. Itt tölthet egy szép ünnepet. Annak ellenére, hogy az orosz tél a terület túlnyomó részén zord, a nyarak általában melegek, és a Nyugat-Szibériai-síkság déli részén, valamint a Fekete és a Kaszpi-tenger között nagyon melegek lehetnek. Oroszország vendégszerető vidéket, sajátos építészetet, lenyűgöző természetet és kiváló gasztronómiát kínál számunkra.

Népszerű járatkombinációk Oroszországba

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Oroszországba az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Oroszországba az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Oroszországról

Már van Oroszországba jegyed? Olvassa el a Oroszországról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Oroszországba