A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangalore (BLR)

Olcsóbb repülőjegyek Bangalore-ba most!

Adja hozzá Dél-India - Bangalore büszkeségét az útitervéhez.

A város vonzza a turistákat a világ minden sarkából, különösen gyönyörű parkjaival, illatos kertjeivel, fákkal borított sugárúttal és tavakkal. A parkok és kertek sokaságának köszönhetően Bangalore “Garden City” nevet kapott.

Itt kellemes nyaralást tölthet, de üzleti útjainak és találkozásainak rendeltetési helyeként is szolgálhat.

Nem rejtik el, hogy a technológiai fejlődés legfontosabb városai közé tartoznak a világon.

Tartózkodása alatt nem fog unatkozni, napjait gazdag kulturális, történelmi és gasztronómiai élmények fogják kitölteni. A modern metropolit vad szafari parkok, szórakoztató és bevásárlóközpontok, tudományos és technológiai parkok stb. Egészítik ki.

A legszebb épületek közé tartozik a Vidhana Soudha, az állami törvényhozás és a főváros, Karnataka titkársága. Kacheri Attara a Legfelsőbb Bíróság székhelyét jelenti.

A Tip Palace-ban a Hyder-Tipus-rezsim tárgyainak kiállítása található.

A trópusi és szubtrópusi növényeknek otthont adó Lalbagh kertek gyönyörű állat- és növényvilágot, évszázados fákat és buja légkört kínálnak. Pihenhet a gyönyörű tóban, vagy meglátogathatja a zenei pavilont és a kerti üvegházat.

A Cubbon Parkban tucatnyi szökőkút, virágzó fák és kellemes terek láthatók.

Ha úgy dönt, hogy meglátogatja a helyi múzeumokat, akkor ezek közül több lesz, mint például a Kormányzati Múzeum, a Hall Heritage Centre és az Aerospace Museum.

Neves művészek alkotásai megtalálhatók a Venkatappa Művészeti Galériában és a Jawaharlalnehru Planetáriumban. Ne hagyja ki a csillagok és a bolygók pillantását.

Egy újabb kaland várja Önt Ulsoorlake-ban, hajókölcsönzést vagy úszni. A Gavigangadhareshwara Temple egy egyedülálló barlang, ahol hold és nap monolitjai és kő esernyő található.

A Shiva Temple Templom a Shiva szoborral és a mesterséges tóval nagy turisztikai attrakció lesz az Ön számára.

Amikor odaért, menjen a közeli Bannerghatta Nemzeti Parkba, ahol tigriseket, oroszlánokat, krokodilokat, elefántokat és kígyókat tartanak.

És a Gyöngy-völgyben, a hegyek közepén a legfontosabb látványosság egy vízesés, amely 90 m magasról esik, nem szabad kihagyni!

Ne várjon, foglaljon előre Bangalore-i járatára, és sok pénzt takarítson meg! Foglaljon helyet az ablak mellett, hogy madártávlatból csodálatos kilátás nyílik erre a gyönyörű városra!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória