A leggyorsabb és legkényelmesebb út Olaszországba légi úton érhető el. Olaszország tele van érdekes helyekkel, amelyeket érdemes megnézni. Rómába, Milánóba, Velencébe, Pisába, Bariba, Firenzébe vagy Nápolyba tekinthetünk. A cipő formájára emlékeztető Olaszország szintén a divatirányzatok központja, főleg Milánóban. Vásároljon jegyeket Olaszországba egyszerűen és gyorsan otthonából.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mielőtt belekezdenénk vásárolni egy jegyet, érdemes átgondolni a hozzávetőleges útvonaltervünket, hogy hol szeretnénk megnézni és hogyan jutunk el oda. Az év bármely szakában Olaszországba mehet. Ennek az országnak mindig van mit kínálnia. Nyáron szép ünnepeket tölthetünk el a napsütötte homokos strandokon, télen elvarázsolnak minket a havas Alpok, és egész évben lehet látnivalókat, történelmet vagy kultúrát keresni Rómába, Velencébe vagy Szicíliába. Ha azonban el akarjuk kerülni a turisták tömegét, kerülje a nyári üdülési szezont.

február

Elég havazás van egy februári és március első felének síelésre

A tengerig

Július és augusztus a legjobb ünnepek Észak- és Közép-Olaszországban, szeptember pedig délen

Olaszországba

Zpáteční přímé lety z Prahy do Itálie od 609 Kč

Palermo

Ceny letenek od 6900 Kč

Mennyibe kerül egy olaszországi jegy

A jegy árát befolyásolja a rendeltetési hely és az időszak. Több tucat olyan hely van Olaszországban, ahová mehetünk. Az olaszországi jegy ára 700 és 5000 CZK között van. Ha betartja a jegyek árát, érdekes árakat kaphat a visszaútra. A legolcsóbban Milánóba, Velencébe, Pisába és Rómába juthatunk. Az Olaszországba irányuló drágább járatok közé tartozik Szardínia és Szicília.

Jegyárak Rómába

A grafikon leírja a minimálisan megtalált jegyárakat és azok alakulását hetekkel. A grafikon további adatai az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, ill teljes csapadékmennyiség, ha rendelkezésre állnak adatok. Az egyes oszlopokra kattintva ábrán részletesebb aktuális adatokat találhat a keresőtől.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Róma között, HUF-ban

Jegyárak Nápolyba

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Neapol között, HUF-ban

További repülési kombinációkért lásd az alábbi táblázatot.

Mikor érdemes jegyet vásárolni Olaszországba

2-4 hónappal a tervezett indulás előtt jó jegyeket vásárolni Olaszországba. Mindenképpen jó követni a légi fuvarozók intézkedéseit, hogy az ár minél kedvezőbb legyen.

Legjobb nap az induláshoz Olaszországba

Az emberek többsége hosszabb hétvégét vagy nyaralást szeretne tölteni külföldön. Olaszország is jó célpont. A téli hónapokban a legolcsóbb járatok Olaszországba, ahol kevesebb a turista. A tengerparti célállomásokra szóló jegyek, különösen a nyári szünetben, elfogynak a vasútból.

GYIK az olaszországi jegyek vásárlásához

Néhány gyakran feltett kérdés és válasz az olaszországi járatokról. Ha bármilyen további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk online csevegés, e-mail vagy telefonon keresztül.

Milyen légitársaságok repülnek Olaszországba?

Csehország és Olaszország nagyon jó légi kapcsolatokkal rendelkezik. Számos közvetlen járat létezik annak is köszönhető, hogy a Cseh Köztársaság és különösen Prága nagyon népszerű úti cél az Olaszországból érkező turisták számára.

Az Olaszországba repülő leghíresebb légitársaságok közé tartozik a CSA, az Alitalia, az Iberia, a Lufthansa, a British Airways és a KLM.

Ha olcsó légitársaságokat keres, a Ryanair, a Vueling, az EasyJet vagy a Wizz Air is Olaszországba repül.

Mennyi ideig tart az olaszországi repülés?

Az Olaszországba tartó közvetlen járat hossza az adott úti céltól függ. A legrövidebb járat Velencébe tart, amely például Prágától körülbelül 1 óra és 10 percet vesz igénybe, a leghosszabb pedig Szicíliában, ahol két óra alatt is repül. Az átlagos repülési hosszról az alábbi táblázatban tájékozódhat.

Hol lehet jegyet venni Olaszországba?

Járatok Olaszországba, kényelmesen megvásárolhatók portálunkon keresztül, ahol mindig elérhetők a legalacsonyabb repülési árak. Portálunkon lehetőség van jegyellenőrzés beállítására is, és naponta egyszer e-mailben értesítjük Önt, valahányszor az ár változik.

Ha bármilyen információra van szüksége a jegyvásárlásról vagy a járatról, forduljon ügyfélközpontunkhoz, amely online elérhető csevegés vagy e-mail címen.

Örömmel nyújtunk információt és segítséget telefonon.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.

  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.

  3. Erős ügyfélszolgálat.

Milyen légitársaságok repülnek Rómába?

Rómába közvetlen járattal juthatunk el Prágából a Vueling, a Ryanair, az Alitalia, a CSA társasággal.

Bécsből Rómába jutunk a Lauda Motion, a Wizz Air vagy a Vueling segítségével.

Mennyi ideig tart a római repülés?

A Prágából Rómába vagy fordítva indított közvetlen járat átlagos hossza körülbelül 1 óra 40 perc.

A repülés időtartama soha nem változik, mert sok tényező befolyásolja, például időjárási körülmények, repülőgép típusa vagy útvonala.

Milyen légitársaságok repülnek Milánóba?

Prágából Milánóba és Brno-ba juthatunk a Ryanair-rel. Az EasyJet és a CSA is Milánóba repül.

Mennyi ideig tart a milánói repülés?

A repülés körülbelül 1,5 órát vesz igénybe.

Milyen légitársaságok repülnek Velencébe?

A CSA és az Easyjet Velencébe repül a Marco Polo repülőtérre, a RyanAir pedig a Treviso repülőtérre.

Mennyi ideig tart Velencébe repülni?

A velencei repülés körülbelül 70 percet vesz igénybe.

Mi a teendő az olaszországi leszállás után

Az olaszországi leszállás után javasoljuk, hogy váltson néhány eurót a repülőtéren, ha nincs otthon veled. Manapság a legtöbb helyen kártyával lehet fizetni, de jó, ha mindig kis mennyiségű készpénz van kéznél.

Miután leszállt a repülőgépről, elviszik a repülőtéren a feladott poggyászhoz, ahol átveszi. Kövesse a járatszámát a gurulóút felett.

Azt is megtudhatja a repülőtéren, hogyan juthat el a repülőtérről a központba, kereshet busz- vagy vonatkapcsolatokat, vagy használhatja az autókölcsönzőt, ha több helyet akar megkerülni.

Miért érdemes Olaszországba menni

Olaszország azon kevés országok egyike, ahol bármiféle nyaralásra indulhat, legyen szó történelemről és kultúráról olyan helyekre, mint Róma, Nápoly, Firenze vagy Velence. Vagy a nap és olyan gyönyörű strandok mögött, mint Calabria, Szicília vagy Szardínia.

Nem szabad megfeledkeznünk az olasz Alpok népszerű síterepeiről, mint például Livigno, Sella Ronda, Cortina D’Ampezzo vagy Alta Badia.

Népszerű járatkombinációk Olaszországba

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Olaszországba az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Olaszországba az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Olaszországról

Már van Olaszországba jegyed? Olvassa el a Olaszországról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Olaszországba