A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

északi (NOD)

Nyáron induljon el az Északi-tenger felé. Az érintetlen természet elragadtat téged

Nem Ön egyike azoknak, akik élvezik a tengerparton való napozást 40 fokos hőfokon? Menj egy nagyszerű északi-tengeri vakációra. Teljesen érintetlen természet és kellemes éghajlati viszonyok fogják elbűvölni Önt. Haladhat a Kelet-Fríz-szigetekre, amely Németországhoz tartozik.

Nemzeti Park Alsó-Szászország sekély tenger

A Hollandia és a Weser folyó torkolata között az Északi-tengerbe az Alsó-Szászország sekély tengeri nemzeti parkja található. Kb. 90 km-re fekszik a német szárazföldtől. Norderney, Langeoog, Borkum, Juist, Wangerooge, Spiekeroog és Baltrum szigetek veszik körül. Mindegyik egyedi és más varázsa.

Rendben

A sziget csodálatos tiszta természettel és éghajlattal rendelkezik. Nincsenek autók. A helyiek lovakocsikra, kerékpárokra, kocsikra és más nem motorizált járművekre támaszkodnak. Az energiát itt csak megújuló forrásokból állítják elő, és a sziget önkormányzatai rendelkeznek saját mikroerőművekkel.

Borkum

A legközelebbi holland sziget Borkum. Klíma mindenki számára elképesztő, mindenféle allergiától szenvedő, a leglátogatottabb turista. 35 km-re fekszik, a 7 Kelet-Fríz-sziget közül a legnagyobb, a wellness és a túrázás és a kulturális események között. Élvezni fogja a 25 km hosszú fehér homokos strandot.

Többé nem kell aggódnia, hogy hol töltse az idei ünnepet. Egyszerűen foglaljon le, és menjen Németországba. A szigeteken személyes varázsa, barátságos lakosaik és sok tapasztalat fogják szórakozni. Tisztítsa meg a fejét, és pihenjen a mindennapi gondjaitól. A lenyűgöző német természet számos látnivalót kínál Önnek. A szállás nem drága, itt maradhat szállodákban, vendégházakban és teljes magánéletben.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória