A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Világítótorony (FAO)

Nyári vakációt tervez? Van még egy nagyszerű tipp!

Portugália híres turisztikai része gyönyörű strandokat, még meleg időjárást, csodálatos portugál ételeket és rejtélyes sarkokat rejt.

Menjen az Algarve-ba a déli part mentén húzódó híres strandokhoz, gyönyörű homokkő sziklákkal. Ha a nap nem süt, a hőmérséklet még mindig nem esik kellemes 30 ° C alá.

Az Algarve a turizmus szempontjából nagyon híres, de a tengerparton rejtélyes kilátók és csodálatos strandok is vannak, ahol paradicsomként fogod érezni magát, és a magánélethez nem kötelező.

Algarve központja Faro városa, ahol található a nemzetközi repülőtér. Ha izgalmas szórakozást és éjszakai életet élvez, akkor a különféle helyi diszkók rengeteg szórakozást kínálnak egész éjjel egészen a napsütötte reggelig.

A történelem szerelmeseit a város történelmi központja vonzza, amelyet a 9. századi eredeti falak vesznek körül. a legfontosabb emlékművel - a városi székesegyházzal. Szemben a 18. századi püspöki palotával, amely szintén gyönyörű építészeti látványosság. A Nossa Senhora templomot fa, aranyozott szobrok és dekorációk díszítik.

Kikötővárosként fekszik haditengerészeti múzeumával, hajómodellek és galériák kiállításával, az F. Gomes tér közelében.

Nagyszerű pihenésre induljon Albufeirába, közel a város híres Praia de Balaia, Praia de Maria Luisa és még sok máshoz.

Készüljön fel egy olyan vakációra, amelyet nem fog elfelejteni, tekintse meg a látnivalókat, töltsön éjszakákat klubokban és bárokban, napozjon a tengerparton, de először foglalja le olcsó járatait, és sok pénzt takarítson meg, amelyeket később sokkal jobb nyaraláshoz tölthet. Portugáliában. Foglalhat otthona kényelméből, és élvezheti a szenzációs nyaralást a paradicsomban.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória