A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Sydney (SYD)

Nyaralni a Down Under-be

Látogasson el Sydney-be, egy olyan városba, amely Opera Operaházáról híres, a City Business District élénk szomszédságából, egy hatalmas, masszív tengeri öbölből, amely csodálatos városnak csábító varázsságot ad, amely vonzza minden hamarosan érkező turistát, akkor is, ha már itt járt.

A város másik mérföldkője az Operaház felé nézve a világhírű Harbor-híd. Alatta Sydney legrégebbi része, a Sziklák. E két épület között található a város legfontosabb közlekedési csomópontja, amely vonattal, busszal, autóval vagy hajóval elérhető. A hídoszlopról nagyon szép kilátás nyílik, Sydney központja a levegőből látható. A híd boltíve 100 m fölé emelkedik.

A fent említett Sydney kincsek betekintése mellett ne hagyja ki a kirándulást a Királyi Botanikus Kertben, színes virágokkal és egy nagy üvegházban, trópusi faunával. Ezen a kerten keresztül eljuthat a kormány székhelyéhez egy gyönyörű francia kerttel.

E kellemes séta után induljon el Chinatownba, ahol gazdag ebédet fogyaszthat, és élvezheti a napi időt a kínai kertben. Ebben a nyugalom oázisában békés légkört hozhat létre, miközben meghallja a buborékoló vízeséseket és a virágok illatait.

Nem hagyhatja el Sydney-t anélkül, hogy ellátogatna a Tengerészeti Múzeumba, amely magában foglalja a Vampire háborús cirkálót. Az összes valódi hajókiállítást kis látogatói csoportok látogatják rendszeresen.

Ha a Tengerészeti Múzeum egész nap nem tart téged, lépjen be a helyi óriási akváriumba, hogy felfedezze Dél- és Észak-Ausztrália folyóinak növény- és állatvilágát. Nagyon nagy részét a Nagy Védő Zátonynak szentelték.

Érdekes lehet a híres olimpiai stadion is, az uszoda szintén népszerű hely.

Nyaralásának végét a Bondi vagy a Manly egyik leghíresebb strandján töltheti.

A csodálatos Sydney gazdag helyszíne van a kikapcsolódáshoz, megismeréshez és fotózáshoz. Használja ki az egyedülálló különleges ajánlatunkat az ausztrál városba induló járatokhoz kiváló, verhetetlen áron!

Ne keressen jobb nyaralási úti célt, foglaljon jegyet még ma, és takarítson meg!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória