A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Isztambul (IST)

Frankfurt biztosan nem unalmas!
Európa · Németország
Oct 26, 2021 2 min
Bővebben ..

Nyaralás Törökországban

Törökország Kis-Ázsiában és kis mértékben Délkelet-Európában található. Számos gyönyörű nagy üdülőhelyet talál, de kisebbeket is. A gyönyörű strandok és műemlékek biztosan elbűvölnek. A part hossza meghaladja a 8300 km-t, északról a Fekete-tenger éri el a Földközi-tenger déli oldalától, végül nyugat felől az Égei-tenger. A turisták nagy része Törökországba látogat és Törökországba látogat az Égei-tengeren.

Törökország varázslatos ország

Törökország legnagyobb városa Isztambul, minden modernséggel rendelkező európai város. Jó legalább egy ideig nézni Isztambult. Ha valahol a világon van a történelem vagy a civilizációk kereszteződése, akkor itt van. A Boszporuszra és a már kissé keleti dübörgésre nyíló kilátás egyszerűen varázslatos. Isztambulban jó vásárolni, ha eltűnik a turista bazárokból, és normális üzletekbe megy. Javasolhatjuk a teljes csomagot Fly And Stay Airport Hotel jeggyel.

Ha azonban csendes üdülőhelyeket keres szállodákkal, akkor biztosan lesz miből válogatnia, főleg azok közül, amelyek az Égei-tenger és a Török Riviéra varázslatos természetében találhatók. A turisták által keresett legnépszerűbb területek közé tartozik például Bodrum, Cesme, Fethiye vagy Kemer.

Bodrum városa közelében az ókori világ másik csodája, Epheszosz ősi városának maradványai láthatók. Abban az időben Ázsia leggazdagabb római tartományának fővárosa volt. A megőrzött műemlékek között megtekinthető például a Szent Mária-templom, a Celsusi Könyvtár, a tornaterem, az amfiteátrum, a hellén erődítmények nagy része és a híres Artemis-templom maradványai.

Isztambul - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nyaralás Törökországban
Flymeto - Nyaralás Törökországban
Flymeto - Nyaralás Törökországban
Flymeto - Nyaralás Törökországban
Miért utazna velünk ide Európa?
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Beszéljük az Ön nyelvét Kényelmes keresés

Ölüdeniz egy kristálytiszta kék lagúna, fehér partdal, amelyet nemzeti tartaléknak nyilvánítottak, és amelyet a törökök ékkövüknek tartanak. Ennek a leggyakrabban fényképezett strandnak a híre messze meghaladja annak határait. A szakértők a világ legszebb strandjai közé sorolják.

Törökországban a szörfözés szerelmesei élvezhetik a Cesme-félszigetet is, amelyet gyönyörű, látható tengerű strandok vesznek körül, amely gyönyörű hullámokat kínál. Gyermekes családok is nyugodt nyaralásra járnak ide. Évente több ezer szörfös és jachtos látogatja meg ezt a helyet. Természetesen nem ez a strand az egyetlen, a sok kedvenc közül egy másik például a Ladies Beach, amely Cesme közelében található.

Az egyik legnépszerűbb strandon megállhat például Kemer, amely gyönyörűen finom homokot tartalmaz, amelyet a gyerekek is élveznek. Rengeteg kiváló éttermet talál itt. A török konyha az egyik leggazdagabb a világon. Nagyon változatos, és az ételek jelentősen eltérnek a különböző török régiókban. A török konyha alapvető összetevői a birka, a bárány és a csirke, a hal és a tenger gyümölcsei, a búza, a rizs, valamint a friss zöldségek és gyümölcsök.

Flymeto - Nyaralás Törökországban

Gyakran feltett kérdések a törökországi tengerparti vakációról

Hol lehet jegyet venni Törökországba?

A legjobb járatokat Prágából [online keresőnkben] találja meg (/).

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről Törökországba az összes elérhető repülőtérre.

Mennyi ideig tart a törökországi repülés?

Repülési idő Prágából Törökországba=2 óra 40 perc. Távolság Prágától=2 609,6 km.

Vannak-e utazási korlátozások Törökországban?

Minden törökországi látogatónak RT-PCR teszten kell átesnie a covid-19 miatt, legkésőbb 72 órával a rendeltetési helyre való megérkezés előtt, vagy érkezés után. Minden utasnak ki kell töltenie egy orvosi űrlapot (48-12 órával az indulás előtt). Az űrlap több nyelven érhető el, és diakritikusok nélkül töltik ki. Az űrlap kitöltése után automatikusan létrejön egy kód (úgynevezett HES-kód), amely szükséges a rendeltetési hely irodáinak, bankjainak, bevásárlóközpontjainak és a legtöbb étterem látogatásához. Az űrlapra az országba való belépéskor is szükség lehet.

Kivételek a Törökországba történő indulás tesztelése alól:

6 év alatti gyermekek.

Azok a személyek, akik befejezték a covid-19 elleni oltást és érvényes QR-kóddal ellátott nemzetközi bizonyítvánnyal bizonyítják magukat, legalább 14 nappal azelőtt, hogy a törökországi indulás letelt volna az utolsó adag óta.

Olyan személyek, akik egy orvos orvosi igazolásával igazolni tudják, hogy az elmúlt 6 hónapban covid-19-et kaptak.

Népszerű járatkombinációk TörökországbaKapcsolódó cikkek

Kategória