A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Thira (JTR)

Őszi meleg
Hová menjen őszi vakáció?
Európa · Horvátország
Nov 08, 2015 5 min
Bővebben ..

Nyaralás Santoriniban

Santorini az Égei-tenger vulkanikus szigeteinek egy csoportja. Ez a nagyon népszerű turisztikai célpont Görögországban az egyik legromantikusabb hely a világon. Teljesen lenyűgözi érintetlen faluit és felejthetetlen naplementét. Függetlenül attól, hogy kétszemélyes romantikus szórakozást keres, vagy nászútját tölti, Santorini egyértelmű választás. Santorini könnyen megközelíthető repülővel vagy hajóval Pireas legnagyobb görög városából.

Flymeto - Nyaralás Santoriniban
Flymeto - Nyaralás Santoriniban

Időjárás Santorini

Santorini legdélebbi kükladikus szigete tipikus mediterrán éghajlatú, enyhe téllel, forró nyárral és egész évben kielégítő napsütéssel. Élvezni fogja azonban a legtöbb napsütéses napot és a meleg tengert júniustól szeptember közepéig.

Flymeto - Nyaralás Santoriniban

Repül Santorini és koronavírus ellen

Legfeljebb 72 órás PCR tesztet kell kiállítani angol nyelven, feltüntetve az utas nevét és úti okmányának számát, vagy hivatalos nemzeti oltási bizonyítványt angol nyelven, ha az oltás befejezése óta legalább 14 nap telt el. Ezek a kötelezettségek nem vonatkoznak a 10 év alatti gyermekekre.

A Santorini-be érkezés előtt elektronikus úton is ki kell töltenie az utas-kereső űrlapot (PLF) https://travel.gov.gr/#/, amely alapján QR-kódot kap. A QR-kódot egyebek mellett a Covid-19 szúrópróbaszerű tesztjéhez használják, amelyet Görögországba belépve egy utason el lehet végezni.

Kulináris paradicsom

Sok ember számára a szantorini látogatás gasztronómiai élménnyé válik. Kóstolja meg ízlelőbimbóit híres hagyományos finomságokkal, mint például hamis pseftikeftedes húsgombóc, amelyet babból, hagymából, paradicsomból és gyógynövényekből készítenek, vagy egy különleges fajta friss kecskesajt “hloró tyrí”. Kipróbálhatja a sziget vulkanikus talaján termesztett kivételes helyi jellegzetes borokat is! Az Athyri, a Mantilaria, az Aidani és a Mavrotragano csak néhány a jellegzetes fajták közül, amelyeket megkóstolhat a sziget híres pincészeteiben.

Flymeto - Nyaralás Santoriniban

Gyönyörű strandok

A helyi strandok biztosan nem szűnnek meg szórakoztatni. Választhat fehér, vörös vagy fekete homokos strandok közül. De ha belefárad a homokba, vulkanikus kavicsos strandokat talál Santorinin. A színes strandok mellett élvezheti az élénk kék színű helyi mély vizeket és a csodálatos sziklaalakzatokat.

Tudta, hogy az egész Santorini-sziget komplexum még mindig aktív vulkán, és valószínűleg az egyetlen vulkán a világon, amelynek krátere a tengerben van?

Flymeto - Nyaralás Santoriniban

Gyakran feltett kérdések a szantorini nyaralásokról

Hol lehet jegyeket venni Santorini-ba?

Nincs közvetlen járat Santorini városába, és a leggyakoribb járatok a prágai repülőtérről, átszállással Németországban.

A legjobb ideális járat megtalálásához bármikor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mennyi ideig tart a szantorini járat?

Az átlagos repülési idő 2 óra 40 perc. A légi távolság Prága és Santorini között 2150 km.

Szükségem van-e vízumra Santorini belépéséhez?

Vízum nem szükséges. A Cseh Köztársaság állampolgárai külön korlátozások nélkül léphetnek be és tartózkodhatnak Görögországban. A [jegyek] kivételével (/en/flights/PRG/JTR) csak érvényes személyi igazolványra lesz szüksége.

Miért repülne velünk Santoriniba?

  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.

  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.

  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória