A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Johannesburg (JNB)

Nyaralás Dél-Afrikában

A dél-afrikai nyaralás tele van egzotikus, gyönyörű érintetlen erdőkkel és afrikai állatokkal. Nem lesz gondja az angol nyelv beszélgetésével. Csak a malária megelőzését javasoljuk, amely esetenként előfordulhat a Kruger Parkban. A vakcinák nagyon fontosak, néhány kötelező, mások ajánlottak.

Mit lehet itt meglátogatni?

Kruger Park - Afrika legrégebbi parkja. Paul Krugernek nevezték el.

Botswana - Ez Afrika legszebb helye és szállása. A biztonságos úti cél meglátogatásakor mindig felejthetetlen élményeket élvezheti. 5 * szállón vagy kempingekben szállhat meg. A gyönyörű természet megóvása érdekében a hangsúly a turisták kis számának megtartására helyezi a hangsúlyt.

Pretoria Dél-Afrika fővárosa és közigazgatási városa. Híres legendás épületeiről, lila folyó utcáiról, múzeumairól, műemlékeiről és kertjeiről. A gyarmati időszakban Nelson Mandela elnök székhellyel rendelkező városában épültek az Union Buildings kormányzati épületei.

Kiberley - vagy a gyémántok városa, amelyet 1871 és 1914 között alapítottak és a Nagykút körül nőtt fel. Ez az Északi-fok tartomány fővárosa.

Bloemfontein - Rózsa városának nevezik. Mert a King’s Parkban több mint 4000 cserjéket talál rózsával. Ez a hely elsősorban a nőket vonzza, a virágok elsősorban azért vannak, mert 6 ezer orchidea található a Hamilton Parkban. De a városban számos anglo-boer háborús emlékmű és gyarmati épület is található.

Hol maradj?

Simbavati Hilltop Lodge - 4 csillagos. A szállás itt a luxusházakon található, amelyeket a hegy lábánál tárolnak a Kruger Parkban. Ez a játék és a romantika legnagyobb előfordulása, amelyet nem fog hiányozni.

Entabeni Safari & Golf - 5 csillagos. Ez egy magánfoglalás, ideális gyermekes családok számára vagy nászút kirándulásokhoz. A szállások kerítés nélküli házakon vannak.

Az 5 csillagos Grande Roche Hotel Dél-Afrika legszebb szőlőültetvényeiben található.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória