A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Valletta (MLA)

4000 km aszfalt
14 megálló a kanonizált 66. úton
Észak-Amerika · Illinois - USA
Jun 05, 2019 5 min
Bővebben ..

Nyaralás a tengerparton Máltán

Gyönyörű úti cél, amely kis mérete ellenére sok mindent kínál. Ez a tenger, a kultúra, a konyha, valamint a természet. Mindez az Európai Unió legkisebb tagállamában várja Önt. Mi az Ön útmutatója arról, hogyan töltsön olcsó nyaralást Máltán ebben az évben.

Málta csodálatos időjárása miatt kedvelt úti cél. Kellemesen magas hőmérséklet és napsütés? Szinte folyamatosan, függetlenül attól, hogy az év melyik szakában jár ide. A tenger itt olyan tiszta, hogy tökéletes feltételeket kínál a búvárkodáshoz. Nem csak a víz alatti világ mutatja meg szépségeit. Bár a sziget elszigetelt, itt évezredek óta virágzik a civilizáció. Málta legfontosabb történelmi nevezetessége az ötezer éves Hagar Qim templom. Ez a mészkő drágakő Málta egyik leghíresebb megalitikus temploma, amelyek közül sok a piramisokat, sőt a Stonehenge menhir komplexumot is megelőzte. Ezek a templomok az UNESCO által védett műemlékek.

TIPP

Ma a covid túlságosan megnehezíti egyes célállomásokba történő utazást. Clayton Bartolo máltai idegenforgalmi miniszter úgy döntött, hogy 200 euró kedvezményt kínál a nemzetközi turistáknak azok számára, akik legalább két éjszakát töltenek az országban. A kezdeményezés hozzájárul az ország turisztikai szektorának helyreállításához. A máltai kormány korábban bejelentette, hogy június 1-jétől hatályos korlátozások és egyéb tilalmak nagy részét fel akarják törölni.

A turisztikai miniszter szerint minden turista 150 eurót kap, ha négycsillagos szállodát választ, míg azok, akik háromcsillagos szállodában szállnak meg, 100 eurót kapnak. Ha az emberek a máltai Gozo szigetét választják, a támogatás 10 százalékkal nő.

Járatok Budapestről

Szállás a Phoenicia Hotelben, Máltán

Valletta - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nyaralás a tengerparton Máltán
Flymeto - Nyaralás a tengerparton Máltán
Flymeto - Nyaralás a tengerparton Máltán
Miért utazna velünk ide Európa?
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül Adja el saját túráit

Konyha Máltán

A máltai konyha nagyon változatos. Főként számos konyha, különösen az olasz és a brit konyha, kisebb részben az arab, spanyol, francia és provence-i konyha hatásának köszönhetően. A mediterrán ételek dominálják a helyi gasztronómiát. Gyakran ezek halból és tenger gyümölcseiből (sügér, kardhal, tonhal) készült ételek. Minden utcasarkon található olasz pizza és tészta. A legnépszerűbb helyi étel a ropogós és bolyhos máltai ftira kenyér. A kenyereket felvágják és megtöltik paradicsompürével vagy olívaolajjal, paradicsommal, olajbogyóval, tonhalral, fokhagymával vagy kapribogyóval.

Hová menjünk Máltán

Kék barlang vagy Kék barlang

A Kék barlang Málta egyik leglátogatottabb természeti látványossága. Ezek a tenger melletti sziklás sziklák, amelyek hét barlangból álló komplexumot alkotnak, a tengerbe eső nagy sziklaívvel.

Mellieha-öböl

Az öbölben található strand, amelyet a helyiek gyakran Ghadira-öbölként emlegetnek, Málta leghosszabb homokos strandja. A tengerhez való kellemes hozzáférésnek, a finom homoknak és a jó megközelíthetőségnek köszönhetően a Mellieha-öböl népszerű a gyermekes családok körében.

Kömény

Comino a legkisebb és legkevésbé lakott Málta-sziget. Olyan természetet, öblöket és sziklákat kínál, amelyeket érdemes meglátogatni. A sznorkelezés a tiszta vizekben is tökéletes. A sziget mindössze 3 km2 nagyságú, és csak körülbelül tíz lakosa él itt állandóan. A turisták elsősorban gyönyörű táj és úszás miatt érkeznek ide, sok ember nélkül.

Gyakran feltett kérdések a máltai tengerparti nyaralásról

Hol lehet jegyet vásárolni Máltára?

A Prágából és Bécsből érkező legjobb járatokat megtalálhatja az online keresőmotorunkban, vagy megnézheti a fenti repülési tippünket.

Járatok Budapestről, járatok Bécsből.

Mennyi ideig tart egy máltai repülés?

A Prágától Máltáig tartó repülési idő körülbelül 2 órát és 16 percet vesz igénybe közvetlen járattal Prágából. A távolság Prágától 1582 km.

Vannak-e utazási korlátozások Máltán?

Minden utasnak negatív PCR-tesztet kell végrehajtania a 72 óránál nem régebbi Covid-19-re vonatkozóan. A repülőtér covid tesztelési szolgáltatást nyújt - az eredménynek egy órán belül elérhetőnek kell lennie. Amíg a teszt eredménye negatív, addig otthon és elszigeteltségben (szállodában) kell maradni. A jogsértés esetén pénzbírság veszélye áll fenn.


Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória