A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(ZNZ)

Hétvégén kettőtől 15.000 CZKig
Európa · Olaszország
Apr 16, 2019 3 min
Bővebben ..
Hogyan építsünk Boeing-et?
Nagyszerű gyorsított videó, amely rögzíti a Boeing 777 teljes gyártási folyamatát.
Jun 30, 2009 1 min
Bővebben ..

Nyaralás a tenger mellett, Zanzibarban

Zanzibar a földi paradicsom, amelyet azúrkék tiszta tenger szépsége, a korallok, a fehéres homokos strand és a szigeten átterjedő sajátos fűszerillata vesz körül. A fűszerültetvények, amelyeknek már múltjuk van Zanzibarban, lehetővé teszik, hogy az érkezés utáni első percekben friss szegfűszeg, szerecsendió és fahéj illata szálljon el.

Flymeto - Nyaralás a tenger mellett, Zanzibarban

Naplemente - Zanzibár, Tanzánia

Zanzibár nagy népszerűségnek örvend, főleg az elmúlt hónapokban a kovid válság idején. Nyugodt politikája és korlátlan élete sok európai turistát vonz. És nem csoda.

Zanzibárig repül és koronavírus

Zanzibár nem igényel semmilyen negatív tesztet a területére való belépéskor, ezért a feltételek a légitársaságtól és az Ön által választott átszállási ponttól függenek. Javasoljuk a Bécs és az Ethiopian Airlines összeköttetését, nemcsak költséghatékony, de ha a átszállás Etiópiában történik, akkor még visszatéréskor sem szükséges covid teszt. Ez nem vonatkozik az olyan járatokra, mint például Dubai, az Emirates vagy a Qatar Airlines légitársaság.

TIPP

Javasoljuk, hogy csatlakozzon Bécsből az Ethiopian Airlines -hoz.

Vízum Zanzibárig

A jegy mellett azonban vízumra is szükség lesz, amelyet érkezéskor a repülőtéren kaphat. Ha el akarja kerülni a hosszú várakozást, javasoljuk, hogy előzetesen rendezze a vízumokat online. Az ára 50 dollár.

Időjárás Zanzibarban

A főszezon szinte egész évben ott van, de március közepén megkezdődik az esős évszak, amely májusig tart. Ezért sietnie kell, és azonnal be kell csomagolnia a táskáját, vagy várnia kell még néhány hónapot 😊

TIPP

Érdekes május 10-től 12 éjszakára szóló jegy Ideális időt biztosít a pihenésre, valamint a kultúra és a sziget felfedezésére.

Strandok Zanzibarban

A szállás keresésekor ne feledje, hogy a keleti partvidéket - a Matemwe, Kiwengwa, Jambiani területet - nagy apály jellemzi. Tehát, ha azt tervezi, hogy egész napokat tölt a tengerparton, úszva a tengerben, javasoljuk Nungwi és Kendwa északi partvidékét.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ** még a keleti parton is megvan a varázsa, és apálykori séták a part mentén valami különleges dolog, ha inkább a forgalmas helyeket és az egész napos úszást a tengerben szeretné, mindenképpen válasszon másik területet. A legjobb kombináció azonban a 😊, és tanácsos autót bérelni, hogy elég rugalmas legyen.

Európa - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nyaralás a tenger mellett, Zanzibarban

Strand - Zanzibar, Tanzánia

Flymeto - Nyaralás a tenger mellett, Zanzibarban

Strand - Zanzibár, Tanzánia

Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Adja el saját túráit Ossza meg ajánlatait barátaival Beszéljük az Ön nyelvét

Szállítás Zanzibárig

A Zanzibar felé vezető utak a főúttól eltekintve rettenetesen meg vannak törve, ezért sok turista kerüli az autókölcsönzést. Ez azonban nem olyan szörnyű, az autók 4x4-esek, így néhány nap múlva, amikor megszokja az utakat és a vezetési stílust, örülni fog, hogy van szabadsága, és nem kell mindenhova taxikat szállítania.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a normál (még nemzetközi) vezetői engedély sem elegendő a vezetéshez, engedélyezned kell a vezetést Zanzibárról. Az autókölcsönző erről előre gondoskodik. Ez az engedély körülbelül 15 dollárba kerül, ezért ha autó bérlését tervezi, akkor jobb, ha több napig csinálja. Az autó ára napi 25 dollár körül mozog.

Szállás Zanzibarban

Ha a keleti part mellett dönt, javasoljuk például:

AHG Waridi Beach Resort & Spa

vagy olcsóbb változat

Waikiki Zanzibar Resort

Ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki a kirándulást a Mnemba-szigetre, ahol sznorkelezhet, és ha szerencséje van, akkor delfinekkel úszhat 😊

Ha egyike azoknak, akik nagyobb forgalomra vágynak, mindenképpen látogasson el északra Nungwiba és Kendwába, ahol fantasztikus strandok és közeli korallzátonyok találhatók, amelyek ideálisak a búvárkodáshoz. A helyiek itt is létrehoztak egy teknős rezervátumot, ahol a sérült teknősöket és más tengeri lakosokat kezelik, ** akik aztán visszatérnek az Indiai-óceán meleg vizeihez.

Ajánlott szállodák Kendwában:

Kendwa Rocks Beach Hotel nebo Sunset Kendwa

Nungwiban például szálloda: Amaan Nungwi Hotel

Nem számít, melyik területet választja, akkor biztosan nem fogja becsapni a Zanzibar nyaralása. Az ottani emberek barátságosak, segítőkészek és a gyerekek mosolyognak. Üdvözlet Jambo, vipio és Hakuna Matata, amit majdnem megszoksz. Fontos azonban felismerni, hogy ez Afrika, és közvetlenül a szálloda mögött tönkrement kunyhók és burkolatlan utak csábítanak, de az ilyen zugok felfedezésének is megvan a varázsa, és hazavisz még egyet a sok várakozásból Ön ezen a nyaralás.

Gyakran feltett kérdések egy tengerparti nyaralásról Zanzibarban

Hol lehet jegyet venni Zanzibárba?

A legjobb légi összeköttetés Közép-Európából jegy Bécsből az Ethiopian Airlines-hoz, átszállással Etiópiában.

Nem csak költséghatékony, de ha áttelepítés történik Etiópiában, akkor még visszatéréskor sem szükséges kovid teszt. Ez nem vonatkozik az olyan járatokra, mint például Dubai, az Emirates vagy a Qatar Airlines légitársaság.

Mennyi ideig tart a repülés Zanzibárig?

A repülés hosszát elsősorban az átszállás hossza befolyásolja. Szombat este az Ethiopian Airlines járata Bécsből Adis Abebába 6 órát vesz igénybe, itt 4 órás transzfer, onnan 2 óra 35 perc Zanzibárig.

Szükségem van-e vízumra Zanzibárhoz?

jegyek A jegyek mellett vízumra is szükséged lesz, amelyet érkezéskor a repülőtéren kaphat. Ha el akarja kerülni a hosszú várakozást, javasoljuk, hogy előzetesen rendezze a vízumokat online. Az ára 50 dollár.

Miért repülne velünk Zanzibárba?

  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.

  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.

  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.Címkék

Kategória