A Flymeto regisztráció előnyei
 1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 3. Erős ügyfélszolgálat.
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Mahe-sziget (SEZ)

Nyaralás a tenger mellett Seychelle-szigetek

Gyönyörű strandok, türkizkék víz és sok kis sziget, amelyek mindegyike kínálhatja szépségét. A Seychelle-szigeteken mindig lesz mit felfedeznie, legyen az természet vagy egy gyönyörű víz alatti világ. A Seychelle Köztársaság tucatnyi kis szigetből áll, az Indiai-óceánban, Madagaszkártól északra.

Könnyedén kommunikálhat a helyiekkel, mert a seselwa nevű kreol mellett angolul vagy franciául is beszélnek. A trópusi egyenlítői éghajlat itt a 30 fokot megközelítő átlagos hőmérsékletekkel nyilvánul meg, és ez garantálja a szép időjárást egész évben. Időnként esőz is, főleg téli szezonban. A gránit sziklák gyönyörűen kiegészítik a Seychelle-szigetek jellegzetes képét e gyönyörű hely minden nézetében.

A Seychelle-szigetekig tartó utazás körülbelül 15 órát vesz igénybe, az utazási idő az átszállás hosszától függ. A tippünk a jegy árának az idő függvényében ez a járat](/)

Mahe-sziget - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Seychelle-szigetek
Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Seychelle-szigetek
Miért utazna velünk ide Afrika?
 1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit Készítse el útiterveit

Ne várjon nagy állatokat a Seychelle-szigeteken, mégis számos állatfajt lehet látni a trópusi esőerdőben. Tucatnyi emlős- és madárfaj, hüllő, kétéltű és sok rovar minden bizonnyal nagyszerű élmény lesz az Ön számára, amelyet itt kínálnak. A terület csaknem felét az állam gondosan védi, és természetvédelmi területté nyilvánítják. Ha úgy dönt, hogy a Seychelle-szigeteken nyaral, feltétlenül hagyja ki a víz alatti világ látványát - az Indiai-óceán számos halfajnak, halnak ad otthont, köztük óriáscápáknak, teknősöknek, rákoknak és kökörcsineknek.

Egy másik elválaszthatatlan lépés a szállásválasztás, amely az egész üdülést még varázslatosabb élménnyé teheti. A helyszínen választhat az átlagos és a standard feletti negyedek között.

 1. Villa Cabllero Luxury Villa
 2. Valmer Resort
 3. Fairytern faházak
Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Seychelle-szigetek

A helyi konyhában megkóstolhatja a világ többi gasztronómiájának hatásait, például a francia, az indiai vagy a kínai. A fő szerepet itt a rizs, a jól elkészített tenger gyümölcsei, vagy megkóstolhatja a frissen kifogott tonhalat vagy barracudát. Még a fűszereket sem kímélik a Seychelle-szigetek, az édes és az éles ízek változatos választéka végigvezet a helyi gasztronómia világán. A trópusi gyümölcsök kedvelői mindenképpen jól érzik magukat, amelyekből rengeteg van a szigeteken, és ízüket nem lehet összehasonlítani azzal, amit itt talál.

Gyakran feltett kérdések a tengerparti nyaralásokról a Seychelle-szigeteken

Hol lehet jegyet venni Seychelle-szigetekre?

Online keresőmotorunkban megtalálja a legjobb Prágai járatokat Dubajban.

Mennyi ideig tart repülni Seychelle-szigetekre?

Repülési idő Prágától Seychelle-szigetekig=körülbelül 15 órát vesz igénybe. Az utazási idő a transzferektől függ, és átlagosan 15 és 20 óra között van. Távolság Prágától=7,149 km

Vannak-e utazási korlátozások a Seychelle-szigeteken?

2021 március 25-e óta a Seychelle-szigetek minden turista számára nyitott a világ minden tájáról, Dél-Afrika kivételével. Az utasoknak legkésőbb 72 órával a Seychelle-szigetekre történő indulás előtt ki kell töltenie az RT-PCR tesztet a Covid-19-en. A teszt negatív eredményét az utazás előtt be kell vezetni az Egészségügyi utazási engedély elektronikus formanyomtatványába: https://seychelles.govtas.com/. A gyors antigéntesztet nem ismerik fel. Az RT-PCR teszt eredményének angolul vagy franciául kell lennie. Az utas köteles a tartózkodás teljes időtartamára igazolni a szállást.

Miért repülne velünk Seychelle-szigetekre?

 1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.

 2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.

 3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória