A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Mexikó város (MEX)

Nyaralás a tenger mellett Mexikóban

Mexikó története nagyon ősi, és sok titokzatos történetet tartalmaz. Mexikó leghíresebb civilizációi közé tartozik a maja - valószínűleg már hallottál a maja naptárról - és az aztékok. A Karib-tenger gyönyörű légköre, az ősi civilizációk titkai és a közelségben lévő természet jelenleg fő turisztikai attrakció. Mexikó jelenleg a világ 11. legnépesebb országa, és meghaladta a 120 millió lakost. Hivatalos nyelve a spanyol, de sok mexikói államban olyan őshonos nyelveket beszél, mint például a Nahuatl vagy a Maja. Ez azért van, mert még mindig több tucat indián törzs él itt, akik a saját nyelvüket használják, de nincs miért aggódni, a rekreációs területeken beszélhet angolul.

Mexikó legszebb és legnépszerűbb strandjai a Yucatan-félszigeten találhatók.

Mexiko a Covid

Mexikó nyitott az utazásra. Érkezéskor nem szükséges negatív PCR-tesztet végezni, vagy karanténba helyezni. A legtöbb üdülőhely orvosi kérdőívet kér. Az országba utazóknak nyilatkozatot kell kitölteniük az egészségükről, és be kell olvasniuk az QR-kódot, amelyet az országba érkezésükkor generálnak.

Utazás repülővel Mexikóba

Közvetlen járat Európából Mexikóba kb 11,5 óra. Prágából vagy Bécsből az utazási idő transzferektől függ, és átlagosan 15 és 20 óra között van.

Szállás Mexikóban

Mexikó számos szálláslehetőséget kínál, a legolcsóbb szobáktól a luxus üdülőhelyekig. Ha középre szeretne lépni, akkor például felajánlhatjuk Önnek:

Négycsillagos szálloda Hotel Metropol vagy háromcsillagos szálloda a Casa Continental-ban

Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Mexikóban
Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Mexikóban

Étel Mexikóban

A mexikói ételek nagyon egészséges és diétás konyhákhoz tartoznak, zöldségek, hüvelyesek és gyümölcsök alapján. A mexikói konyha nagyon változatos, aromás és fűszeres. A hagyományos ételek a csirke, a pulyka és a sertés, a levesek pedig nagyon népszerűek a sopa de lima, amely citrommal ízesített csirkehúsleves. Az ünnepi nemzeti étel a mole poblano - főtt pulyka vagy pulyka, vastag barna chili, fűszerek, diófélék és étcsokoládé mártással. A világ egyik leghíresebb mexikói alkoholos itala a tequilla, amelynek ivási módját hagyományos rituális szertartássá emelik.

Hová menjünk Mexikóban

A Mexikói Yucatan-félszigeten található maja város, Chichen Itza romjai az UNESCO világörökség részeként szerepelnek. Ez egyike a világ modern hét csodájának. Ha Mexikóba megy, feltétlenül meg kell látogatnia ezt a helyet. Az egész területet a piramis és Kukulcan El Castillo isten temploma uralja. A piramis mindkét oldalán 91 lépés van, amely az utolsó lépéssel együtt hozzárendeli a 365-ös számot, mint az év napjai. Bár nem biztos, hogy eljut a csúcsra, az El Castillo Chichen Itza felfedezése élmény.

Ha vonzódnak a maja emlékek, a Yucatan-félsziget az Ön számára megfelelő hely. Meg fog lepődni a gyönyörű romokon és nemzeti parkokon, valamint a kilométernyi fehér strandon és a hihetetlen barlangtavakon, az úgynevezett Cenotes -on, amelyek ideálisak a merüléshez.

A tengerparti város, Cabo San Lucas az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont. A gyönyörű fehér homokos strandok látványa valóban élmény. A Cabo a szörfözés és a búvárkodás szerelmeseinek is paradicsoma. A legnépszerűbb helyi turisztikai attrakció az El Arco de Cabo San Lucas sziklaalakzat, amely a türkizkék tengerből nyúlik ki. Sok legenda áll erről a helyről Mexikóban.

Hagyja, hogy magával ragadjon a MEXICO nevű ország titokzatos hullámain.

Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Mexikóban


Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória