A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Kairó (CAI)

Nyaralás a tenger mellett Egyiptomban

Ez egy olyan ország, amely elbűvöli Önt a Nílus völgyében található ősi emlékeivel, a nyüzsgő piacokkal és a régi Kairó kanyargós utcáival, a Vörös-tenger végtelen strandjaival és színes korallzátonyaival, vagy gazdag kultúrájával és kiváló ételeivel. Ha el akar menekülni a nagyváros forgatagától, irány a sivatag, szörfözzön a hullámokban, pihenjen az oázisokban, vagy egész éjjel nézheti a Tejútrendszert. Ne felejtsd el a Sínai-félszigetet, ahol a kolostorok a hegyekben, festői kanyonok és a legszínesebb víz alatti világ vár rád. Ez az ország elsősorban ősi civilizációjáról és számos világhírű műemlékéről ismert, mint például a gízai piramisok és a Nagy Szfinx.

Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Egyiptomban

Dovolená u moře Egypt, moře

Jegy

Zpáteční let pro 1 osobu z Prahy do Káhiry za 11 863 Kč

Szállás

Élelmiszer Egyiptomban

Az egyiptomi konyha ötvözi az arab, a mediterrán és a francia ízeket. A kis, kövezett étkezőkben tipikus ételeket kóstolhat meg, például fokhagymával, hagymával és citrommal ízesített babbal, kóserral - rizs, tészta, lencse és hagyma keverékével, forró paradicsomszószban, és a világ legjobb falafelével, vagy válasszon a számos halfaj és a tenger gyümölcsei. A Mezze-t (salátákat és mártogatósokat) általában a húshoz - hummushoz, baba ganušhoz, töltött szőlőlevélhez vagy egy nyálkás, de ízletes zöld Molokhia leveshez - szolgálják fel.

Hová menjünk Egyiptomba

Csak a világ egyetlen ősi fennmaradt csodájával kezdhetjük. Ez a gízai piramis - egy olyan hely, ahol a múltban fontos személyiségeket, különösen az uralkodókat temették el. A legfontosabb kétségtelenül a Kheopsz piramis, amely kevesebb, mint 140 méter.

Óriási akvárium és tengerbiológiai múzeum található a népszerű Hurghada üdülőhelyen. Magán az akváriumon kívül, amely mintegy 4 millió liter vízzel és több mint száz állattal büszkélkedhet, mesterséges esőerdőn is keresztül fog járni.

A népszerű Királyok-völgy Luxortól nyugatra található. Az akkori társadalom legfontosabb személyiségeinek, azaz a fáraóknak és az arisztokráciának a szent temetkezési helye a Nílus nyugati partján fekszik. Meg kell jegyezni, hogy az itt talált sírok egy része, köztük a híres Tutanhamon, nyilvános.

Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Egyiptomban

Dovolená u moře Egypt, pláž

Flymeto - Nyaralás a tenger mellett Egyiptomban

Dovolená u moře Egypt, potápění

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória