A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Férfi (MLE)

Golf az USA-ba
A PGA golfozók szeretik ezt a pályát
Észak-Amerika · Georgie - USA
Mar 01, 2019 2 min
Bővebben ..

Nyaralás a Maldív-szigeteken

Nyaralás a Maldív-szigeteken

Ki ne ismerné a lélegzetelállító képeket a fehér homokos strandról, amelyet magas pálmafák vesznek körül, és partjait tiszta azúrkék, tengervíz mossa. Ami ezeken a képeken álomszerű és vonzza mindannyiunk látványát, ugyanígy a tenger feletti bungalók is. Ha van paradicsoma a földön, akkor az kétségtelenül a Maldív-szigetek, egy egyedülálló szigetország, amely az Indiai-óceánon található.

1200 korallszigetből áll, az egyes szigeteket gyönyörű homokos strandok és lenyűgöző lagúnák jellemzik. A Maldív-szigetek számos tengeri állatnak ad otthont. Itt különféle halfajokkal találkozhat, de tengeri teknősökkel és sok más vízi állattal is, ezért a Maldív-szigetek kínálja a legjobb feltételeket a búvárkodáshoz. Az itteni víz alatti élet valóban kivételesen gyönyörű és nagyrészt érintetlen. Ennek a víz alatti királyságnak köszönhetően a Maldív-szigeteket a világ egyik legszebb búvárhelyévé nyilvánították. További élményei, például élénk képek az álomnyaralásról való visszatérés emlékeiből, lélegzetelállító naplementék lesznek, amelyek több tíz percig festik az ég teljes színskáláját.

Flymeto - Nyaralás a Maldív-szigeteken
Flymeto - Nyaralás a Maldív-szigeteken

Maldív-szigetek és COVID

Minden utazónak érkezéskor angol nyelven vissza kell igazolnia a negatív COVID PCR-teszt eredményét, és az utast legkésőbb 96 órával a Maldív-szigetekre történő indulás előtt tesztelni kell. Kivétel a teszt alól az egy év alatti gyermekek. Minden turista köteles kitölteni egy egészségügyi kártyát a https://imuga.immigration.gov.mv weboldalon, és negatív eredményt feltölteni a PCR-tesztre.

Út a Maldív-szigetekre

Az út a Maldív-szigetekre körülbelül 15 órát vesz igénybe, még transzferekkel is. Ezt az ár és az úton töltött idő szempontjából előnyös járatot javasoljuk.

Szállás a Maldív-szigeteken

Ha a szálloda környezetének olcsóbb lehetőségét és mindent gyalogosan szeretne, akkor szívesen ajánljuk a szállodát Male központjában / Vista Beach Retreat

Azonban, ha a Maldív-szigetekre megy, hogy élvezze a szállodakomplexumok által kínált luxust, akkor javasoljuk a díjnyertes 5 csillagos üdülőhelyet, amely változatos vendégszállásokkal büszkélkedhet, a luxus kerti szobáktól és a bájos tengerparti kunyhóktól kezdve az elegáns vízi villákig / Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa ingyenes transzfert

Időjárás Maldív-szigeteken

A Maldív-szigetek napos trópusi éghajlatú. Az esők általában júniusban és júliusban érkeznek ide, de nem kell aggódni, általában kellemes esti eső van. A Maldív-szigeteken töltött nyaralás ideális ideje novembertől áprilisig tart. A Maldív-szigetek átlagos napi hőmérséklete 30 ° C és 32 ° C között mozog

Étel a Maldív-szigeteken

A legtöbb ételt Indiából és Srí Lankáról importálják a Maldív-szigetekre, így nem meglepő, hogy a Maldív-szigetek gasztronómiáját kulináris képességeik ihlették. A helyi ételek gyakran fűszeresek, erős ízű curry és kókusztej. A menü alapja elsősorban a hal és a tenger gyümölcsei. A leggyakoribb köret a rizs vagy a roshi palacsinta (lisztből és vízből készült palacsinta). A gyümölcsből élvezheti például a kókuszt, az ananászt, a mangót, a kenyérgyümölcsöt vagy a mini banánt.

Látnivalók a Maldív-szigeteken

A Kispénteki mecset (Hukuru Miskiiy) - egy mecset, Malé városának egyik legrégebbi és legdíszítettebb mecsetje, felkerült az UNESCO világörökségi listájára, a tengeri kultúra építészetének egyedülálló példájaként.

Nemzeti Múzeum - itt található a történelmi tárgyak kiváló gyűjteménye, amely a szigetek történetének megértését szolgálja, láthat történelmi fegyvereket, metszeteket és különféle vallási tárgyakat.

Muleeaage & Medhu Ziyaarath - egy palota, amelyet egy fiatal szultán számára építettek a 20. század elején, bár lebontották, mielőtt beköltözhetett volna, és ezt követően 40 évig a kormány hivatalának székhelyeként használták.Címkék

Kategória