A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Toronto (YYZ)

Niagara vízesés kétszer

Saját gondolataik megszűnnek, és eltűnnek a több száz köbméternyi víz erőteljes ordításában, amelyek másodpercenként esnek a szikla szélére, és eltűnnek a ködben. Úgy tűnik, hogy a Niagara-vízesés szándékosan próbál összekapcsolni két államot, ám paradox módon megosztja őket. Egyrészt hatalmas mennyiségű víz, másrészről pedig ki tudja a jobb és a legjobb élmény címkéjét felvenni.

Tehát a Niagara-vízesés melyik oldala jobb - amerikai vagy kanadai?

Mindenekelőtt nagyon szubjektív ezt nézni, és az amerikaiak és a kanadaiak véleményei eltérnek. Természetesen mindenki az oldalát ásja. Ezért ne bízz senkiben. Mégis …

Toronto - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - CPQNN | istockphoto.com
Flymeto - JANIFEST | istockphoto.com
Flymeto - CHBD | istockphoto.com
Flymeto - JHVEPhoto | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Beszéljük az Ön nyelvét 500 millió repülés 10 másodperc alatt Kényelmes keresés

Niagara-vízesés és -számok

Az USA számokban nyer. Három vízesésük két és fél része van - American Falls, Bridal Veil Falls és Horseshoe Falls. Kanada csak a patkót veheti el. Másrészt ez a legmagasabb és legnagyobb vízesés. Átfolyik az összes helyi víz 90% -án.

Eljuthat a “zuhanytávolsághoz”, elég közel ahhoz, hogy mindkét oldalán vízcseppek érződjenek a bőrén. De itt is Amerika vezet pontosan azért, mert hozzáférést biztosít mindhárom vízeséshez. Ha nem éri el elég nedvesen, tegyen esőkabátot, és fedélzessen az egyik csónakkal, amely egyenesen a Patkóba vezet. Nem kell sokáig megnéznie vagy gondolkodnia. Mindegyiket Mist szobalánynak hívják, mindkét oldalról vitorláznak, és ott hajóznak.

Első pillantásra

Kanada ezt jobb kilátásokkal kompenzálja. A keze ügyében mind a három vízesés megtalálható a Niagara-vízesés Nemzeti Parkban. Az amerikai oldalról nézve egyetlen vízesés van bélelt a Niagara-vízesés szállodák látképével és a kilátótornyokkal. Kanada hozzáad valamit extra. Színes fénybemutató, amelyet az ellenkező amerikai vízfalakon minden este sötét után kell játszani.

És Kanada még inkább teszi őket. Ha fizet egy kicsit extra, akkor felülről is képet készíthet a teljes vízesésről. Csak szálljon a lifttel a 236 méter magas Skylon toronyhoz, amely a helyi kaszinóhoz tartozik.

Még szórakoztatóbb Niagary

Végül is a kaszinó nem az egyetlen dolog, ami a kanadai Niagara-vízesést kis Las Vegassá teszi. Kilátótornyok, vidámparkok, szállodák, éttermek és ajándékboltok eső után gombaként nőttek fel. A kanadai látogatók számára a szórakoztató létesítmények hatalmas fejlesztése valószínűleg nem mindenkinek tetszik. Talán értékelni fogja az amerikai zöldebb és háziasabb karakterét.

Mindkét oldal lehetőséget kínál a felszín alá kerülésre. Láthatjuk a vízeséseket belülről, az aljáról az expedíciótól a sziklák mélyéig, amelyeken átszakadnak. A vízesés a kanadai vízesés mögött egy alagúton vezet, amelyet eredetileg az első vízerőműhöz építettek. Az Amerikai Szélbarlang, amint a neve is sugallja, egy sziklás rendszer az amerikai vízesések alatt. Mivel a főbarlang összeomlott és csak a folyosók maradtak fenn, a kanadai metró valamivel érdekesebb.

A vízesések közelében található az 1812-es amerikai-kanadai háborúhoz kapcsolódó történelmi emlékek is. Ezek elsősorban Erie erőd, George György és Niagara erőd amerikai oldala.

Alsó sor

A válasz arra a kérdésre, hogy meglátogatja-e Niagarát az amerikai vagy a kanadai oldalról - valóban egyértelmű. - Mindkettő. Mindketten megvan. És a vélemény készítésének legjobb módja az, ha összehasonlítja magát. És őket egy híd köti össze, amelyen könnyen átjuthat a másik oldalra. Ne felejtsd el, hogy az államból az államba mozogsz. És mindkettőhöz vízum szükséges.Kapcsolódó cikkek