A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New York (NYC)

New York kerékpárral

Amikor New York-ba megy, kevés ember gondolkodik azon, hogy élvezze a nyeregből. Amszterdamban ez a közönséges közlekedési eszköz, de mersz New Yorkba? A Cycloboom viszonylag nemrég tört ki, de Párizshoz, Berlinhez vagy Londonhoz képest ennek az amerikai metropolisznak jelentős előnye van. És ezek az utcák, mint egy vonalzó. New Yorkban a szokásos utcai hálózat, az utcai és repülési számozással kombinálva szinte tökéletes navigációs rendszer, megkönnyítve a városi navigációt. És bár a város sűrű metróhálózattal rendelkezik, kerékpárral sokkal többet fog látni.

A világ minden percében

A kerékpárosok nyomvonalai itt nőnek, mint gomba eső után. Manhattan déli végétől északig 45 perc alatt eljuthatunk az első úthoz egyenesen, gondolkodás nélkül, mikor és hol kell fordulni. Haladjon át a Chinatown, a East Village, a Midtown és a Upper East Side között, amíg el nem éri a Harlem-t. És határozottan folytasd Belmont-ba, amelyet Kis Olaszországnak tekintnek, és ahol autentikus olasz étterem javítását találja meg. Ellentétes irányban, északról délre, Manhattan nyugati oldalán haladhat egy kerékpáros úton, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik New Jersey-re és a Hudson folyóra, amely nagyrészt zöld parkokon halad keresztül.

Manhattan szélességének átlépése körülbelül 20 percig tart, és eljuthat Brooklynba vagy Queensbe. Menjünk a leghosszabb Brooklyn Avenue-ra - a Bedford Avenue-ra - a híres Coney Island-től a Williamsburgig - a hippik epicentruma és egy nagy zsidó közösség székhelye. Kerékpárral felfedezheti a város kulturális és nemzeti sokszínűségét. Haladjon át a BedfordAvenue-n keresztül orosz, spanyol, afro-amerikai vagy lengyel környéken.

Igazi Amerika a sarkon

A valódi Amerika felfedezésének legjobb módja a kerékpár, mivel ez nagyszerű módja a város kevésbé ismert részeinek felfedezésére. New York nem csak Manhattan környéke, hanem olyan környékek is, mint Brooklyn és Queens. És valószínűleg nem hiszed el, de Queens az első számú szavazattal megszavazta a Lonely Planet 2015-ös látogatását az Egyesült Államokban. Felmerül a hitelesség érzése, amely eltűnt vagy eltűnt a turisztikai részekről. Helyi kávézók, bisztrók és éttermek várják a vendégeket a világ minden tájáról. A mikrohullámú sörfőzde az utóbbi időben nagy sláger, sőt akár mehet a strandra is, ahol kinyújthatja magát és élvezheti a New York-i napfényt. Ha hiányzik otthonából, látogasson el a cseh Koliba pubba és a Bohemian Hall Beer Gardenbe. Ki ellenzi a városban a hajkerékpárt, és még mindig lovagolni akar, ezért a Cental Parkban vagy a Brooklyn Prospect Parkban induló kerékpárutakra kellene mennie.

És hogyan kell csinálni

New Yorkban közös kerékpárrendszer működik, amely az európai fővárosokból ismert. A kerékpáros 12 dollár átalányösszeget fizet, és 24 órán keresztül ismételten kölcsönözhet kerékpárt. Ha a kerékpár 30 percen belül visszatér, további díjak nem vonatkoznak. Kerékpár állványok vannak Manhattan környékén és környékén. Ezért érdemes ezt a lehetőséget a látnivalók közötti mozogásra. Ha egész nap biciklizni szeretne, fizeti a bérleti díjat (próbáljon kedvezményes kuponokat találni az interneten, például a groupon.com webhelyen) vagy a Spinlisternél, ahol kerékpárok és egyéb sporteszközök bérlése a tulajdonosok, akik nem használják őket. És ha szeretné előre tervezni, akkor tervezze meg New York útvonalát a www.amny.com webhelyen.Kapcsolódó cikkek