A Flymeto regisztráció előnyei
 1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New York (NYC)

Polinézia, Mexikó, Kína egy helyen?
Európa · Spanyolország
Jan 09, 2016 2 min
Bővebben ..

New York - kerékpárral Manhattanből Queensbe

Míg többnyire New York diktálja a divatot, addig a városi kerékpárosokat általában az európai társaik inspirálják. A Cycloboom csak nemrégiben tört a köztudatba, de Berlinhez, Párizshoz vagy Londonhoz képest ennek az amerikai metropolisznak jelentős előnye van, mégpedig a szögegyenes utcái. Ha egy kerékpáros Európában nem ismeri a várost, akkor egy idő után eltévedhet. A New York-ban szokásos utcai hálózat, az utcák és utak számozásával, szinte tökéletes navigációs rendszer. A város sűrű metróhálózattal rendelkezik, de sokkal többet láthat a kerékpár nyeregéből.

Kínából Olaszországba 45 perc alatt

A kerékpár utak olyan gyorsan épülnek, ahogy a gombák nőnek az eső után. Az 1. sugárúton Manhattan déli végétől egészen az északi végére el lehet tekerni. Körülbelül 45 percig tart az út. Egyenesen, nem kell gondolkodni, mikor és hol kell elfordulni. Áthalad a Chinatown-on, East Village, Midtown és Upper East Side között, amíg el nem éri Harlem-et. Még itt sem kell az útnak véget érnie, fél órás úton tovább haladhat a hídon Bronxba, Belmont kerületéig, amelyet egyébként a Kis-Olaszországnak tekintünk. Itt igazi autentikus olasz éttermeket találhat, hogy éhségét csillapítsa. Ellentétes irányban, északról délre, Manhattan nyugati oldala mentén egy kerékpáros úton haladhat, parkokon keresztül, kilátással New Jersey-re és a Hudson folyóra.

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - franckreporter | istockphoto.com
Flymeto - Rocky89 | istockphoto.com
Flymeto - peeterv | istockphoto.com
Flymeto - franckreporter | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Adja el saját túráit Kényelmes keresés Beszéljük az Ön nyelvét

Keresztül hajtani Manhattan-en körülbelül 20 percig tart, hogy eljusson Brooklynba vagy Queensbe. A leghosszabb Brooklyn sugárúton a Bedford Avenue -n eltekerhet a híres Coney Island-ről Williamsburgba, mely a hippik epicentruma és egy nagy zsidó közösség székhelye. Kerékpárral felfedezheti a város kulturális és nemzeti sokszínűségét. Haladjon át a BedfordAvenue-n orosz, spanyol, afro-amerikai vagy lengyel negyedeken.

Ha New York belvárosában van, kapóra jöhetnek Önnek Péter tippjei arra vonatkozóan, hogyan lehet minden nap ingyenesen múzeumba vagy galériába menni. Keresse meg őket New York-ban: ingyenes múzeumi tipp a hét minden napján .

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - schalkm | istockphoto.com
Flymeto - ViewApart, | istockphoto.com
Flymeto - Alija | istockphoto.com
Flymeto - ferrantraite | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 2. Biztonságosan hazaviszünk.
 3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Készítse el útiterveit Adja el saját túráit Kényelmes keresés

Igazi Amerika minden sarkon

A kerékpár nagyszerű módja a város kevésbé ismert részeinek felfedezésére is. A Manhattan-en kívüli területre a turisták többsége egyáltalán nem, vagy csak Brooklynra kíváncsiak. Hiszi vagy nem, 2015- ben Queens-t a Lonely Planet a szavazatai alapján, az 1. számú helynek ajánlották, melyet meg kell látogatni az Egyesült Államokban. Queensben a Lonely Planet szerint megtalálható az a hitelesség érzet, amely hiányzik a város turisztikai részein. Látogasson el a helyi kávézókba, bisztrókba és éttermekbe. A minisörfőzdék az utóbbi időben nagyon közkedveltek lettek a környéken,de ha felfrissülésre vágyik akár a tengerpartra is lemehet.

Ha hiányzik már az otthoni koszt, látogasson el a Budapest Café and Restaurant magyar étterembe, mely másfél km-re található a Central Parktól (1631 2nd Ave Frnt 1, New York City). Aki nem szeretne a városon áttekerni, de szeretne bringázni, kihasználhatja a Cental Park vagy a Brooklyn Prospect Park kerékpárútjait.

Paco ajánlja

New Yorkban a közösségi kerékpár kölcsönző rendszer ugyanúgy működik, mint ami az európai fővárosokban ismert. A kerékpáros 12 dollárt fizet, és ezért 24 órán keresztül ismételten kölcsönözhet kerékpárt. Ha 30 percen belül visszatesszük a bicajt, további díjjakat nem kell fizetni. Kerékpár állványokat mindenhol találhatunk Manhattan-ben és környékén. Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni a látnivalók közötti közlekedéshez. Ha egész nap biciklizni szeretne, akkor a kerékpár kölcsönzőt ajánljuk (próbáljon kedvezményes kuponokat találni az interneten, például a groupon.com webhelyen) vagy a Spinlister szolgáltatást, ahol kerékpárokat és egyéb sporteszközöket bérlhetünk közvetlen a tulajdonosoktól, akik éppen nem használják azokat.

New York legjobb útvonalait a www.amny.com webhelyen találja meg .

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - zxvisual | istockphoto.com
Flymeto - Eduard Lysenko | istockphoto.com
Flymeto - peterspiro | istockphoto.com
Flymeto - JANIFEST | istockphoto.com
Flymeto - Boogich | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 3. Erős ügyfélszolgálat.
 Adja el saját túráit Kényelmes keresés Beszéljük az Ön nyelvét


Kapcsolódó cikkek

Kategória