A Flymeto regisztráció előnyei
 1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New York (NYC)

Nem csak nyáron kell ellátogatnia Horvátországba
Abbázia, az egyik legfontosabb európai gyógyfürdő 1890-ben, a 19. század közepe óta az egyik legelterjedtebb turisztikai célpont. Jelenleg a turisták elsősorban az Adriai-tenger robusztus partvidékeit látogatják meg, számos szigeten és olyan történelmi városokban, mint Dubrovnik Split, Zára, Trogir, Sibenik vagy Rijeka. Orebic egy festői kikötőváros, amely az ún. Kapitán Riviérán található, a 65 km hosszú Peljesac-félsziget délnyugati részén. A leglátogatottabb szárazföld a Plítvicei-tavak Nemzeti Park, az UNESCO világörökség része és a főváros, Zágráb.
Mar 16, 2016 2 min
Bővebben ..

New York - kerékpárral Manhattanből Queensbe

Míg többnyire New York diktálja a divatot, addig a városi kerékpárosokat általában az európai társaik inspirálják. A Cycloboom csak nemrégiben tört a köztudatba, de Berlinhez, Párizshoz vagy Londonhoz képest ennek az amerikai metropolisznak jelentős előnye van, mégpedig a szögegyenes utcái. Ha egy kerékpáros Európában nem ismeri a várost, akkor egy idő után eltévedhet. A New York-ban szokásos utcai hálózat, az utcák és utak számozásával, szinte tökéletes navigációs rendszer. A város sűrű metróhálózattal rendelkezik, de sokkal többet láthat a kerékpár nyeregéből.

Kínából Olaszországba 45 perc alatt

A kerékpár utak olyan gyorsan épülnek, ahogy a gombák nőnek az eső után. Az 1. sugárúton Manhattan déli végétől egészen az északi végére el lehet tekerni. Körülbelül 45 percig tart az út. Egyenesen, nem kell gondolkodni, mikor és hol kell elfordulni. Áthalad a Chinatown-on, East Village, Midtown és Upper East Side között, amíg el nem éri Harlem-et. Még itt sem kell az útnak véget érnie, fél órás úton tovább haladhat a hídon Bronxba, Belmont kerületéig, amelyet egyébként a Kis-Olaszországnak tekintünk. Itt igazi autentikus olasz éttermeket találhat, hogy éhségét csillapítsa. Ellentétes irányban, északról délre, Manhattan nyugati oldala mentén egy kerékpáros úton haladhat, parkokon keresztül, kilátással New Jersey-re és a Hudson folyóra.

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - franckreporter | istockphoto.com
Flymeto - Rocky89 | istockphoto.com
Flymeto - peeterv | istockphoto.com
Flymeto - franckreporter | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. Erős ügyfélszolgálat.
 2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Keresztül hajtani Manhattan-en körülbelül 20 percig tart, hogy eljusson Brooklynba vagy Queensbe. A leghosszabb Brooklyn sugárúton a Bedford Avenue -n eltekerhet a híres Coney Island-ről Williamsburgba, mely a hippik epicentruma és egy nagy zsidó közösség székhelye. Kerékpárral felfedezheti a város kulturális és nemzeti sokszínűségét. Haladjon át a BedfordAvenue-n orosz, spanyol, afro-amerikai vagy lengyel negyedeken.

Ha New York belvárosában van, kapóra jöhetnek Önnek Péter tippjei arra vonatkozóan, hogyan lehet minden nap ingyenesen múzeumba vagy galériába menni. Keresse meg őket New York-ban: ingyenes múzeumi tipp a hét minden napján .

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - schalkm | istockphoto.com
Flymeto - ViewApart, | istockphoto.com
Flymeto - Alija | istockphoto.com
Flymeto - ferrantraite | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 2. Biztonságosan hazaviszünk.
 3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Készítse el útiterveit 500 millió repülés 10 másodperc alatt Adja el saját túráit

Igazi Amerika minden sarkon

A kerékpár nagyszerű módja a város kevésbé ismert részeinek felfedezésére is. A Manhattan-en kívüli területre a turisták többsége egyáltalán nem, vagy csak Brooklynra kíváncsiak. Hiszi vagy nem, 2015- ben Queens-t a Lonely Planet a szavazatai alapján, az 1. számú helynek ajánlották, melyet meg kell látogatni az Egyesült Államokban. Queensben a Lonely Planet szerint megtalálható az a hitelesség érzet, amely hiányzik a város turisztikai részein. Látogasson el a helyi kávézókba, bisztrókba és éttermekbe. A minisörfőzdék az utóbbi időben nagyon közkedveltek lettek a környéken,de ha felfrissülésre vágyik akár a tengerpartra is lemehet.

Ha hiányzik már az otthoni koszt, látogasson el a Budapest Café and Restaurant magyar étterembe, mely másfél km-re található a Central Parktól (1631 2nd Ave Frnt 1, New York City). Aki nem szeretne a városon áttekerni, de szeretne bringázni, kihasználhatja a Cental Park vagy a Brooklyn Prospect Park kerékpárútjait.

Paco ajánlja

New Yorkban a közösségi kerékpár kölcsönző rendszer ugyanúgy működik, mint ami az európai fővárosokban ismert. A kerékpáros 12 dollárt fizet, és ezért 24 órán keresztül ismételten kölcsönözhet kerékpárt. Ha 30 percen belül visszatesszük a bicajt, további díjjakat nem kell fizetni. Kerékpár állványokat mindenhol találhatunk Manhattan-ben és környékén. Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni a látnivalók közötti közlekedéshez. Ha egész nap biciklizni szeretne, akkor a kerékpár kölcsönzőt ajánljuk (próbáljon kedvezményes kuponokat találni az interneten, például a groupon.com webhelyen) vagy a Spinlister szolgáltatást, ahol kerékpárokat és egyéb sporteszközöket bérlhetünk közvetlen a tulajdonosoktól, akik éppen nem használják azokat.

New York legjobb útvonalait a www.amny.com webhelyen találja meg .

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - zxvisual | istockphoto.com
Flymeto - Eduard Lysenko | istockphoto.com
Flymeto - peterspiro | istockphoto.com
Flymeto - JANIFEST | istockphoto.com
Flymeto - Boogich | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. Erős ügyfélszolgálat.
 2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit Adja el saját túráit Beszéljük az Ön nyelvét


Kapcsolódó cikkek

Kategória