A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New York (NYC)

New York-i vásárlás és városnézés

Látogasson el a világ ötödik legnépesebb városába, becenevén a Big Apple. Természetesen soha nem akarod ezt az almát. A bevásárlás, a kultúra, a művészet, a kutatás és az élelmiszer központja. Sok sikeres színházat, múzeumot és galériát talál. A világ számos vállalatának székhelye van.

NY nagyon meleg és forró nyarakkal és havas telekkel rendelkezik. A helyiek nagyon barátságosak, még az utazók számára is. Kövesse az alapvető utazási szabályokat, például hogy éjjel ne menjen New York távoli részeire. Cserébe látni fog számos gyönyörű látnivalót, láthatja a híres utcákat, amelyeket sok filmből ismer. New York a felhőkarcolók városa.

Ne felejtsd el meglátogatni New York-t

Wall Street és Alsó-Manhattan

Szabadság-szobor - körül, amelyen hajón vitorlázhatsz.

Bika töltése - hol van például a gyönyörű kislány Bowling greeen és a turisták népszerű “vonzereje” egy önmagáról készít egy bikát a herékén.

China Town - érdekes ételekkel, olcsó ruhákkal és minialkalmazásokkal vonzza Önt.

Kis-Olaszország - Ez a város a városban, kiváló italok és ételek, azaz az ételek központja. Kóstolhatja meg az olasz specialitásokat, például a borot és az édességeket.

Kis Olaszország - város a városban. Itt ízletes specialitásokat kóstolhat meg, például olasz bort vagy édességeket.

Érdemes meglátogatni a Metropolitan Opera épületét is, az Empire State épületét. Hajózásra indulhat, vagy helikopter segítségével felfedezheti New York-ot.

New York City Shopping

A hölgyeket különösen érdekli, hogy hol vásároljon olcsó ruhákat a legújabb divat trendek szerint. New Yorkba látogatás, és nem vásárlás bűn lenne. Itt márkás ruhákat vásárolhat kevesebb, mint a velünk közönséges ár felénél. Időben zár. Kedvezmények várnak rád. Sokkal jobb eldönteni, hogy bevásárol vagy városnézést vásárol. Nem lesz képes megtenni mindkettőt egy nap alatt.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória