A Flymeto regisztráció előnyei
 1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New York (NYC)

Barcelona - a végtelen építkezés otthona
Európa · Spanyolország
Dec 12, 2021 3 min
Bővebben ..
Spanyol Nagydíj Barcelonában
Európa · Spanyolország
Jun 03, 2021 1 min
Bővebben ..

New York egész héten ingyen

New York minden tekintetben drága hely, de ha tudja, hogyan kell csinálni, jelentős pénzt takaríthat meg. A New York-i múzeum belépőinek ára több, mint húsz dollár. Egyes múzeumokban ´becsületkassza´ van egy ajánlott összeggel, tehát a saját belátása szerint fizethet. Vasárnap az összes múzeumban ezt az elvet követik.

Ha a múzeum belépőjének meghatározott ára van, akkor is a hét valamelyik napján a belépés ´becsületkasszás´ vagy akár teljesen ingyenes. Használja ki ennek előnyeit, és takarítson meg tíz- vagy akár száz dollárt. Ne feledje azonban, hogy még akkor is, ha ingyenes belépés van, bizonyos esetekben át kell vennie a jegyet, ami azt jelentheti, hogy sorba kell állnia érte. Próbáljon meg jóval előbb megérkezni a helyszínre, hogy ne csak néhány perc álljon rendelkezésére a múzeum megtekintésére.

Hétfő: Amerikai Természettudományi Múzeum

Amerikai Természettudományi Múzeumba ingyenes (vagy ´becsületkasszás´) a belépés minden nap. De ez a múzeum annyira hatalmas, hogy egy egész hétet itt tölthet. Látogassa meg az első napon, és ha érdekeli, vagy valamire nem jutott ideje, akkor a hét bármelyik napján visszatérhet ide. A világ egyik legnagyobb múzeuma 25 összekapcsolt épületből áll. Megtalálhatunk itt dinoszaurusz csontvázakat, néhány különleges meteorit példányát vagy a világ legnagyobb vágott gyémántját.

 • Megtakarítás: 22 USD
 • Cím: Central Park West és 79. sz., New York, NY 10024
 • Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 10.00–17.45

Web: www.amnh.org

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - SeanPavonePhoto | istockphoto.com
Flymeto - billnoll | istockphoto.com
Flymeto - littleny | istockphoto.com
Flymeto - wdstock | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. Biztonságosan hazaviszünk.
 2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Készítse el útiterveit Ossza meg ajánlatait barátaival

Kedd: Szeptember 11-i nemzeti emlékmű és múzeum

Kedden meglátogathatja a Szeptember 11-i emlékművet és a múzeumot. Azon a helyen, ahol a két felhőkarcoló állt, most két vízeséssel rendelkező medence található, amelyek az épületek eredeti alaprajzát követik. Az emlékmű alkotóinak sikerült tökéletesen visszaadni azt az űrt , amely a város szimbóluma és a tragédia áldozatai után maradt. Maga az emlékmű ingyenesen látogatható, de a komplexum tartalmaz egy múzeumot, amelynek belépési díja 24 USD. Kedden 16.00-tól azonban a belépés ingyenes. Ne felejtsd el megnézni a város új szimbólumát - a közelben álló Liberty Tower-t.

 • Megtakarítás: 24 USD
 • Cím: Liberty Szerda, New York, NY 10006
 • Nyitvatartás:   - Emlékmű hétfőtől vasárnapig 7.30–21.00   - Múzeum vasárnap-csütörtökön 9.00–22.00, pénteken és szombaton 9.00–21.00

Web: www.911memorial.org

Szerda: A Bronx-i Állatkert

Ha pihenni szeretne a nagyvárosi dzsungelben, menjen szerdán a világ egyik legnagyobb állatkertjébe. Bronx kerületében fekszik, 107 hektáron terül el, 4000 állat lakhelye, több mint ezer állatfajt képviselve. A Bronx-i Állatkert egyedülálló abban, hogy megpróbálja megteremteni az állatok számára a legtermészetesebb környezetet. Nem hálókkal vagy ketrecekkel vannak körülzárva, hanem árkok határolják nyílt tereiket, ennek köszönhetöen az állatok szabadabban mozoghatnak és otthonosabban érezhetik magukat. Az állatkerten belüli haladást fel lehet gyorsítani szafari vonattal vagy egysínű vasúttal. Évente több, mint 2 millió látogatója van az állatkertnek. A belépő 24,95 dollár, de szerdán ´becsület kasszás´.

 • Megtakarítás: 24,95 USD
 • Cím: 2300 Southern Boulevard, Bronx, NY 10460
 • Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 10.00–17.00, szombaton és vasárnap 10.00–17.30

Web: bronxzoo.com

Csütörtök: Fővárosi Művészeti Múzeum

A Fővárosi Művészeti Múzeum New York legrégebbi és legnagyobb múzeuma. Kiállításokat kínál az egyiptomi vázákatól a Rembrant festményekig. A gyűjteménye olyan nagy, hogy lehetetlen egyszerre mindent megtekinteni. Itt is lehetőség van a múzeum látogatására a hét bármely napján, önkéntes díj ellenében. Ahogyan senki nem hagyja ki a Louvre-i Mona Lisát, a Metropolitan Museum egyik látogatója sem hagyhatja ki az egyiptomi művészet gyűjteményét, amely az egyik legszebb a világon. Amikor fáradtnak érzi magát, igyon egy italt a tetőtéri kertben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Central Parkra és az 5. Avenue-i felhőkarcolókra.

 • Megtakarítás: 25 USD
 • Cím: 1000 Fifth Avenue (Street 82.), NY 10028
 • Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig 9.30–17.30

Web: www.metmuseum.org

Péntek: MoMA és Whitney Múzeum

Pénteken különösen a modern művészet szerelmesei örülhetnek, bár más választás nagyon nincs is. Ingyenes belépést kínál pénteken New York két leghíresebb intézménye - a Modern Művészeti Múzeum és a Whitney Múzeum. A Modern Művészeti Múzeumban található a világ legjobb nyugati remekműveinek gyűjteménye. A belépés 16-20 óráig ingyenes. Csodálhatja Jackson Pollock, Pablo Picasso, Salvator Dali vagy Andy Warhol alkotásait.

New York - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - RoBeDeRo | istockphoto.com
Flymeto - onnes | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Beszéljük az Ön nyelvét 500 millió repülés 10 másodperc alatt Adja el saját túráit

A Whitney Múzeum a 20. és 21. század amerikai modern művészetére összpontosít, és 19.00–21.30 között a belépő ´becsületkasszás´. 2015 óta a múzeum egy új épületben található, amely maga egy műalkotás és a teraszáról gyönyörű kilátás nyílik Manhattanre. Az egyik múzeumból fél órán belül eljuthat metróval a másikba.

 • Megtakarítás:   - 25 USD & mdash; MoMA   - 22 USD & mdash; Whitney Múzeum
 • Cím: MoMA, West West 53th Street 11 & mdash; mezi Fifth Avenue, Avenue of the America, NY 10019; Whitney Múzeum, Gansevoort Street 99, NY 10014
 • Nyitvatartás: Szerdán,hétfőn 10.30–17.30, kedden zárva (MoMA); Hétfő, szerda, csütörtök, vasárnap 10.30–18.00, péntek és szombatok 10.30–22.00, kedden zárva (Whitney Museum)

Web: www.moma.org vagy whitney.org

Szombat: Guggenheim Múzeum

A Guggenheim Múzeum, amely szombaton, 17.45 és 19.45 között ´becsületkasszás´, a világ egyik leghíresebb múzeuma. Érdemes meglátogatni Vasili Kandinesky, Marc Chagall, Vincent Van Gogh alkotásainak gyűjteményét, valamint magát az épületet, amelyet a híres építész, Frank Lloyd Weber tervezett. Spirális szerkezete éles ellentétben áll a környéken található téglalap alakú házakkal. Ezt az egyedülálló formát megőrzi a galéria belsejében is. Ma egyértelműen New York városának egyik ikonja.

 • Megtakarítás: 25 USD
 • Cím:: 1071 Fifth Avenue, (a 88. és 89. utca között), NY 10128
 • Nyitvatartás: Hétfő, szerda, péntek, vasárnap 10.00–17.45, kedd 10.00–21.00, szombat 10.00–19.45, csütörtökön zárva

Web: www.guggenheim.org

Vasárnap: Frick kollekció

A Frick kollekció a világ egyik legkiterjettebb nyugati, festmény-, és szobrász művészeti gyűjteményével büszkélkedhet. Henry Clay Frick klasszicista kastélyában, az 5. Avenue-n található. A műalkotások közvetlenül az otthonában tekinthetőek meg. Tehát a múzeum inkább egy hangulatos háznak tűnik, mint egy nyilvános épületnek. A gyűjtemény olyan művészek munkáit tartalmazza, mint Goya, El Greco, Monet, Renoir, Vermeer és még sokan mások.

 • Megtakarítás: 22 USD
 • Cím: One East 70th Street & mdash; mezi, ötödik, Madison Avenue, NY 10021
 • Nyitvatartás: Hétfőtől szombatig 10.00-18.00, vasárnap 11.00-17.00 között

Web: www.frick.org

Még egy tipp: Komp Staten Islandre

New York vízen fekvő város, ezért a Manhattan-i hajózás is népszerű program. Ha az ingyenes komppal utazik a Staten-szigetre, lenyűgöző kilátás nyílik Manhattan alsó részére, New Jersey-re és Brooklynra, valamint a Szabadság-szobor közelében is vitorlázhat.

Természetesen ez nem az összes látnivaló, ahova ingyen eljuthat New Yorkban. Tehát legközelebb …Kapcsolódó cikkek