A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Port Moresby (POM)

Utazási Covid-19 frissítés és nemzetközi járatok
Kedves utazók, hogyan lehet felkészülni a koronavírus elleni utazásra? Íme néhány pont, amelyek segítenek az utazások, a nemzetközi járatok, a vakáció vagy az üzleti út biztonságosabb kezelésében a COVID-19 járvány idején. A COVID-19 tesztelése a Václav Havel repülőtéren Elindítottuk a COVID-19 tesztelésének lehetőségét a Václav Havel repülőtér közvetlen közelében. Az ajánlat minden olyan utasra érvényes, akinek menetrend szerinti indulása vagy indulása van Prágából/Prágába, és tesztelni kell. A K2 Pharm Technology jelenleg végzi ezeket a PCR-vizsgálatokat, és az antigénvizsgálatok tesztelést biztosítanak a GoParking Prague Ruzyně repülőtéren utazási ügyfeleink irodáinak.
Bővebben ..

Nemo bohóc. Találkozni akarsz vele?

A híres narancssárga Nemo hal nem él Hollywoodban, mint a legtöbb filmsztár. Szó szerint úgy érezte, mint egy hal. Az újságírók és a hírnév elől rejtőzik a Csendes-óceán és az Indiai-óceán trópusi vizeinek szellőjében. Előfordul Észak-Ausztráliában, Délkelet-Ázsiában és Japánban. De nagyon nehéz lenne megtalálni őt egy ilyen területen, csak vakok számára. Tehát csomagolja össze a búvárfelszerelését és menjen egyenesen Pápua Új-Guinea fővárosába, ahonnan hajóval kb. 200 km-re délre a keleti mezőkhöz. Biztosan elérheti őt ezen a címen.

Bohócok, akik még piros orr nélkül is viccesek

A Pixar animátor főszereplője Clownfish, Latin Amphiprion ocellaris polgári név alatt él. Jelölése három csík. Viselte őket, mielőtt Adidas elkapta őket. De nem minden bohóc tartozik ezen jellegzetes módon. Az Amphiprioninae családból harminc ismert faj létezik, amelyek hasonló színű és mintázatú elhalványulást értek el, hogy legjobban megfeleljenek a lakóhelynek. A keleti mezőkben elég jó a koncentráció, általában tízig találkozol.

Mint tudod, a bohóc szimboliosan él az ükörökkel. Ezek a tengeri ragadozók általában minden halat elkábítanak, amely a csápjaik közé érkezik, anélkül, hogy irgalom izzító sejtekkel torkollna és nyugalomban emésztne. Nem bohóc. Ezt egy speciális iszapréteg védi. Tudta azonban, hogy nem ezzel a mentességgel született, hanem nagyon óvatosan szerezte meg azt, ha fokozatosan konvergál az ükörrel? Így van. Ezután kölcsönösen elégedetten él a háziasított kökörcsinel. A bohóc oxigénnel tisztítja és megtisztítja, és biztonságos otthont biztosít neki, amelyet a halak nem fognak átengedni.

Port Moresby - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - cbpix | istockphoto.com
Flymeto - Placebo365 | istockphoto.com
Flymeto - IBorisoff | istockphoto.com
Flymeto - VitalyEdush | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Ázsia?
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Kényelmes keresés Ossza meg ajánlatait barátaival Beszéljük az Ön nyelvét

Sasanka, bohóc és bohóc

Annak elkerülése érdekében, hogy a sarkát ki kellene húzniuk a házból, kifejlesztették még a nemváltoztatás képességét is. Az anemonban a fő szó a nő. Mivel minden bohóc hímként született, nagyon reménytelennek tűnik a halála után. Szerencsére az özvegy bohócnak megoldása van - várja a fiatalabb bohócot, szobatársaként veszi őt, és pozrivuje dominanciáját teljes értékű nővé vált. A család tehát hosszú udvarlás és partnerválasztás nélkül megmarad.

Tengeri halak a Korall-tengeren

A Pápua Új-Guinea körüli tenger szigetekkel és atollokkal van ellátva. Körülbelül hatszáz ember, egészséges és teljesen sértetlen korallzátonyok veszik körül. Bárhová is nézzen a felszín alatt, hirtelen a legbüszkébb búvárfantasztikáiban találja magát. Azok a bohócok, amelyek itt csaltak, tizenöt méteres lehet. Miután megértette, mit láthat, biztosan mélyebben megy a felmérésekbe. Mind a makró, mind a nagy hal sokfélesége elkápráztatja, hogy korábban nem tudja, melyik tengeri lényre összpontosít. Ha barátokkal megy, úgy gondolja, hogy a rögzített fényképek, amelyeket büszkén szárazföldre húz, soha nem fogják ezeket elkészíteni.

Az euforikus halláz megszerzésének helyét keleti mezőknek hívják. Csak évente mintegy 50 búvár jelenik meg, lehetőleg novembertől áprilisig. A terep körülbelül 150 négyzetkilométert tesz ki, külső falait átjárók, alagutak, boltozat és egyéb nyílások borítják, amelyeken keresztül naponta egyre több dagályvíz folyik élelemmel a zátonyok lakói számára. A helyi különlegességek a törpe hobbi, a mandarin orsók, a skorpióhal vagy a polip. Láthatjuk a barakkúdákat, a makrélakat és a szivárványokat, a különféle gombócokat és klipeket, bármilyen alakú és színű gerincteleneket, tengeri kígyókat és teknősöket, mantatát és cápákat. Időről időre meg is találkozhatsz gyilkos vagy kis bálnával.

Ugyanazon hal esetében nem fogsz látni halakat

A bájos helyre 10 órás körutazás után érheti el a Port Moresby-t. A Golden Down Craig kapitány mellett a kormánynál bizonyított és nagy igény. Örülök, hogy tíz nagyobb és száz kisebb búvárhelyen halad át a Eastern Fields területén, attól függően, hogy mit szeretne. Soha nem fog csalódást okozni, például Carl’s Ultimate vagy Point P. Ha a cápák elvisznek téged, menjen el egy út felé Ashmore Reef felé, ahol élénk mosolyuk csak rajszik. Ez a terület az ausztrál járőr védelme alatt áll, amely biztosítja, hogy az orvvadászok ne torzítsák a cápákat vagy az uszonyokat. Itt találkozhat majd az ezüst cápákkal és a zátony cápákkal, a sekélyesekkel, a kalapácsfejjel és a búvárokkal, tigris cápák vagy wobegonga fényképeivel.

Port Moresby - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - kjorgen | istockphoto.com
Flymeto - RachelKramer | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Ázsia?
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül Ossza meg ajánlatait barátaival

A kísérteties és meglepően barátságos szerelem hajlandó pózolni neked a Mantchoria Pass takarító állomáson. Egy másik érdekes hely, az Finger, csak egy fél órás hajóút a Port Moresby-től. A korallzátony kevesebb, mint 5 méterrel indul a felszín alatt, és lélegzetelállító mélységbe süllyed. A nyílt tengeren, közvetlenül a fő akadály mögött található Suzie’s Bommie, egy magas koralltorony, amelynek hegye morog, az akvárium alsó szintje sima, és valahol a kettő között aranyos pidikonok várnak rád. Ezeket a törpeket egy nyolc csúcsú rendszerben, Pumpkin Patch néven láthatja.

Ami a sok víz alatti életben élő endemikus fajokra vonatkozik, Pápua földterületére is vonatkozik. Ha áztatta magát a faunában, szerezz egy szót a tíz kenguru vagy az eredeti fatörzs egyikének közül. Ha látott valamit a tengerben, amit még nem tett meg, akkor ezt kellene engednie a papuiaknak. Néhány erdő törzs még soha nem találkozott fehér emberrel.Kategória