A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Nem csak nyáron kell ellátogatnia Horvátországba

Abbázia, az egyik legfontosabb európai gyógyfürdő 1890-ben, a 19. század közepe óta az egyik legelterjedtebb turisztikai célpont. Jelenleg a turisták elsősorban az Adriai-tenger robusztus partvidékeit látogatják meg, számos szigeten és olyan történelmi városokban, mint Dubrovnik Split, Zára, Trogir, Sibenik vagy Rijeka. Orebic egy festői kikötőváros, amely az ún. Kapitán Riviérán található, a 65 km hosszú Peljesac-félsziget délnyugati részén. A leglátogatottabb szárazföld a Plítvicei-tavak Nemzeti Park, az UNESCO világörökség része és a főváros, Zágráb. Az országban 8 nemzeti park és 7 világörökségi hely található.

Kvarner

Ez a sokszínű régió néhány lépésben a felhőkhöz vezet. Az álmai nyaralása a Kvarnernél kezdődik, amely egy 150 éves hagyományokkal rendelkező népszerű úticél. Látogasson el a napos szigetekre, és látogasson el Opatijai zöld parkjaival és hosszú parti sétányával.

A táj teljesen megváltozik, amikor az erdős és hegyvidéki Gorski kotar régióban találja magát. Ezekben a “Horvátország tüdeiben” találkoznak sasok, farkasok és medvék. Boldogságos friss levegő, amely a világ minden tájáról származik az alpinisták és a kerékpárosok számára. Csatlakozz hozzájuk!

Közép-Horvátország

A Horvátország szárazföldje a nyugalom oázisa, ahol a szelíd dombok elrejtik a régi erdőket, a szőlőket és a Száva, Dráva és Mur folyókat, amelyek felfrissülést nyújtanak a nyári melegben.

A horvát főváros északi és északnyugati részén fekvő régió számos középkori várost rejteget, mint például Koprivnica vagy Varaždin, a vidéki kastélyokat, mint például Trakošćan, és a termálvizes gyógyfürdőket, amelyek ideális úti cél az energia és a vitalitás helyreállításához.

Szlavónia

Szlavónia egy olyan legenda régiója, amelynek mítoszai és titkai büszkén terjednek nemzedékről nemzedékre. A szlavónia konvulív módon fenntartja hagyományait, mint például a szüreti fesztivál, a népviselet és a népszerű helyi zene.

Ugyanakkor vendégszerető házigazdák, akik mindig hajlandók barátságosak lenni egy a sok termékeny bor közül, amelyek a helyi termékeny talajból származnak, és néhány helyi meleg specialitással, például gulyással vagy chili paprikával.

Ne felejtsd el vásárolni.Címkék

nincs címke

Kategória