A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

San Francisco (SFO)

Ne keressen tovább egy gyönyörű helyet nyaralásához. Megtaláltuk neked! Vigye családját a SAN FRANCISCA-ba

A város magában foglalja az Alcatraz-szigeteket és a Treasure Island-t is, ahol számos látnivalót is láthat.

Mi lenne, ha a kempingben maradva élvezetesebbé tenné nyaralását? Kedvezményes repülőjegy, szállás, és teljes mértékben élvezze San Francisco-t.

Különösen az Aranykapu Függőhíd, a leghíresebb meredek Lombard utca és a történelmi villamosok, modern sokemeletes épületek és viktoriánus építészet várja Önt.

Ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki Chinatown-t. Ha szereti a gyönyörű kilátást, látogasson el a kilátótoronyra az eredeti nevű Telegraph Hill-ben, amely egy helyi mérföldkő.

A leglátogatottabb hely minden bizonnyal a korábbi Ghirardelli tér csokoládéüzem, ahol ajándékokat vásárolhatnak és kiváló harapnivalókat kínálnak. A fő látnivalók a következők:

Tengeri Múzeum egyedi kiállításokkal, fordított villamossal és forró napokon meg fogja értékelni a helyi víziparkot.

Szeretne látni oroszlánfókakat? A közelben van a 39-es móló, ahol számos közülük látható. Ne hagyja ki a csodálatos Forbes-sziget akváriumát, és élvezze a finom tenger gyümölcsei ebédet a közeli Fisherman’s Wharf-ban. Vegyünk egy kirándulást a Wax Múzeumba, a II. Világháború hajóiba, és élvezze a szép kilátást innen, mielőtt Alcatrazba indul.

Ne felejtsd el meglátogatni az Alcatraz börtönét. A sziget csónakázással érhető el, az út kb. 15 percig tart, de tengeri oroszlánok minden bizonnyal kísérik. Ha utazói szíve még nem tele van, menjen családjával a Golden Gate Parkba, és élvezze a kalandokkal és kalandokkal teli napot. A Stow Lake-i csónakházban forró napokon vegyen részt egy pedál- vagy facsónakkal.

Foglaljon az egész családnak!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória