A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Fokváros (CPT)

Namaqualand egy gyönyörű virágzó sivatag

Augusztus végén és szeptember elején ideális idő Dél-Afrikába tett kiránduláshoz, hogy megnézhesse a gyönyörű virágzó sivatagot. A Namaqualand, mint a varázslat, a száraz pusztából a virágzó réten alakul.

Namaqualand szinte ismeretlen ország

A közelmúltig, különösen a cseheknek fogalma sem volt a lélegzetelállító és változatos virággazdag ország létezéséről. A legjobb ide menni ide szeptember elején, amikor itt nincs olyan meleg.

A Namaqualand Nemzeti Park mellett a Kamieskroon és a Springbok környékén is megnézheti azokat a kis réteket, amelyek minden színben játszanak. Látogasson el a Fokvárosba, a Jóreménység fokára vagy a híres Garden Route-re is. Namaqualandon piknikeket és túrákat készíthet, ahol számos növényfajt fényképezhet, de kis állatokkal is találkozhat.

Mi az a Namaqualand?

Száraz, félig sivatagi régió, amely területének köszönhetően a Cseh Köztársaság több mint 50% -át elfoglalja. Osztva van a homokos terület Sandveld, Hardeveld Hills és Little Bush síkság.

A virágút körülbelül öt órás autóútra helyezkedik el Fokvárostól, de a városhoz közelebb van a virágzó fél sivatag - a Posberg természetvédelmi terület. Ez egy magánfoglalás, amelyben tiszteletben kell tartania a nagyon szigorú szabályokat. Van egy 14 km hosszú túra.

Ha van ideje, menjen tovább Port Nollothba és azon túl, a Namaqualand szívébe. Van a Skilpad vadvirág-tartalék, ahol éles színű színes virágok és hegyi kerékpározás található, ez a hely hosszú kirándulásokhoz készült.

Ne hagyja véletlenül Namaqualand látogatását, és tökéletesen megtervezze az utazását, hogy mindent átjutjon. Legalább három napot kell eltöltenie ebben a gyönyörű természetben.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória