A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Nairobi (NBO)

Nairobi-vadon a szomszédban

Teljes benyomásom az első afrikai látogatásom óta, egy repülőgépen ülök, a ruandai Kigali-ból Kenyába. Kicsit ünnepi hangulatban vagyok, ami tükröződik abban, hogy egy ónból Tusker sört iszom és diókat eszem. Nem zavar, hogy a repülőgép kissé durva leszállása a Nairobi-i kifutón, mint az óra. Tíz perc alatt elérhető a házunk.

A repülőtéri folyosókon átjutó kapuért fizetett jutalmat a repülőtéri személyzet nevetése mulatozza. Sajnálom, srácok, a repülő felszáll. Oké, most mi van? A jó hír az, hogy ha a Kenya Airways céggel repül, akkor nem kell többé aggódnia. Tranzitvízumot kapunk Kenyába, amíg Ön várakozik, és 20 perc múlva mindannyian elindulunk saját szállodai szobához, TV-vel és káddal. Fürdõvel! Afrikában! Éjszaka három van, ezért aludni megyek, ahelyett, hogy egy idő után fürdöm. Találkozunk másnap reggel.

Nairobi - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Michal Varga | xovafilm.cz
Flymeto - photography-wildlife-de|istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Kényelmes keresés Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Reggel látta, hogy a légitársaság költségén elhelyeztünk az ötcsillagos Panari Hotelben. Útközben a szobámhoz legalább egy hétcsillagos reggeli után az üvegfelvonóból egy négysávos úton nézek ki a hatalmas, gyanúsan lakatlan területre. Hirtelen a távolban mozgást találok. Zsiráfok! Zsiráfok egy hárommillió városban? Felsóhajtom a lenyűgöző fantáziámmal, és odamegyek, ahol vagyok. A Google arra készteti, hogy három perc múlva ismét felvonuljak a liftbe, és elmenjek a szálloda recepciójához, hogy megbeszéljünk egy szafit. Az út mögött található terület a Nairobi Nemzeti Park. Nincs állatkert, de 170 négyzetkilométernyi vadonban helyezkedik el, ahol orrszarvúk, bivalyok, leopárdok, zebró oroszlánok és igen, zsiráfok találhatók.

Nairobi - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nairobi-vadon a szomszédban
Flymeto - Nairobi-vadon a szomszédban
Flymeto - Nairobi-vadon a szomszédban
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Beszéljük az Ön nyelvét 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Forrás: Michal Varga | xovafilm.cz

A paca srác

A lenyűgöző recepciósnak köszönhetően van egy autóm egy helyi sofőrrel, amely további 5 percre van elrendezve. A (nagy) ebéd után az idegenvezető felvet engem, majd négy órás állatok megfigyelése követi azokat, akiket addig csak az állatkertből ismertem. Soha nem fogom elfelejteni az oroszlán fejét, amely kihúzódik a magas fűből, és lélegzettel megtartom a kamera ravaszt. Hadd vessen egy pillantást a kijelzőre, és megnézze a … csonkja. Annak érdekében, hogy megvédjem magam, el kell mondanom, hogy a naplóom is oroszlánlánc volt. Úgy védekeztünk, hogy körülbelül fél órával később megtaláltuk a valódi két oroszlánot a kölykökkel. Amikor vacsora közben elmesélem a barátaim tapasztalatait, megtudom, hogy ha nem akarok egy szafari, korcsolyázhatnék a szállodában. A jégen. Afrikában. Legközelebb egyenesen kapom, anélkül, hogy a repülőtér körül spriccelnék.Kapcsolódó cikkek