A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Nairobi (NBO)

Katowice
Európa · Lengyel
Apr 28, 2010 1 min
Bővebben ..

Nairobi-vadon a szomszédban

Teljes benyomásom az első afrikai látogatásom óta, egy repülőgépen ülök, a ruandai Kigali-ból Kenyába. Kicsit ünnepi hangulatban vagyok, ami tükröződik abban, hogy egy ónból Tusker sört iszom és diókat eszem. Nem zavar, hogy a repülőgép kissé durva leszállása a Nairobi-i kifutón, mint az óra. Tíz perc alatt elérhető a házunk.

A repülőtéri folyosókon átjutó kapuért fizetett jutalmat a repülőtéri személyzet nevetése mulatozza. Sajnálom, srácok, a repülő felszáll. Oké, most mi van? A jó hír az, hogy ha a Kenya Airways céggel repül, akkor nem kell többé aggódnia. Tranzitvízumot kapunk Kenyába, amíg Ön várakozik, és 20 perc múlva mindannyian elindulunk saját szállodai szobához, TV-vel és káddal. Fürdõvel! Afrikában! Éjszaka három van, ezért aludni megyek, ahelyett, hogy egy idő után fürdöm. Találkozunk másnap reggel.

Nairobi - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Michal Varga | xovafilm.cz
Flymeto - photography-wildlife-de|istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül 500 millió repülés 10 másodperc alatt

Reggel látta, hogy a légitársaság költségén elhelyeztünk az ötcsillagos Panari Hotelben. Útközben a szobámhoz legalább egy hétcsillagos reggeli után az üvegfelvonóból egy négysávos úton nézek ki a hatalmas, gyanúsan lakatlan területre. Hirtelen a távolban mozgást találok. Zsiráfok! Zsiráfok egy hárommillió városban? Felsóhajtom a lenyűgöző fantáziámmal, és odamegyek, ahol vagyok. A Google arra készteti, hogy három perc múlva ismét felvonuljak a liftbe, és elmenjek a szálloda recepciójához, hogy megbeszéljünk egy szafit. Az út mögött található terület a Nairobi Nemzeti Park. Nincs állatkert, de 170 négyzetkilométernyi vadonban helyezkedik el, ahol orrszarvúk, bivalyok, leopárdok, zebró oroszlánok és igen, zsiráfok találhatók.

Nairobi - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nairobi-vadon a szomszédban
Flymeto - Nairobi-vadon a szomszédban
Flymeto - Nairobi-vadon a szomszédban
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Forrás: Michal Varga | xovafilm.cz

A paca srác

A lenyűgöző recepciósnak köszönhetően van egy autóm egy helyi sofőrrel, amely további 5 percre van elrendezve. A (nagy) ebéd után az idegenvezető felvet engem, majd négy órás állatok megfigyelése követi azokat, akiket addig csak az állatkertből ismertem. Soha nem fogom elfelejteni az oroszlán fejét, amely kihúzódik a magas fűből, és lélegzettel megtartom a kamera ravaszt. Hadd vessen egy pillantást a kijelzőre, és megnézze a … csonkja. Annak érdekében, hogy megvédjem magam, el kell mondanom, hogy a naplóom is oroszlánlánc volt. Úgy védekeztünk, hogy körülbelül fél órával később megtaláltuk a valódi két oroszlánot a kölykökkel. Amikor vacsora közben elmesélem a barátaim tapasztalatait, megtudom, hogy ha nem akarok egy szafari, korcsolyázhatnék a szállodában. A jégen. Afrikában. Legközelebb egyenesen kapom, anélkül, hogy a repülőtér körül spriccelnék.Kapcsolódó cikkek