A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Mit kell megoldani, mielőtt az egzotikusba kerülne

Utazási biztosítás

Fontos, hogy emlékezzen, mielőtt elhagyja Naponta néhány koronával több millió orvosi beavatkozás ellen védve lehet. Még akkor is biztosítson, ha csendes nyaralásra megy, ahol 10 napig napsütötte az üdülőhelyet. Az egészséges ember, mint például a hasadás, összeomolhat egy egzotikus bacillust, vagy véletlenül kárt okozhat másoknak. És ha nyaralni megy adrenalin sportokkal vagy más aktív tevékenységekkel, akkor is biztosan gondoskodjon róla.

Nemzetközi vezetői engedély

Ha azt tervezi, hogy autót bérel a helyszínen, és átlépte az országot, akkor fedezze fel, hogy milyen dokumentum szükséges vezetéséhez. Készítsünk elő egy nemzetközi vezetői engedélyt, és biztosan beépítjük a csomagtartóba a cseh vezetői engedélyt. Általában egy nemzetközi személyi igazolvány fogja csinálni a trükköt, de néhány országban mindkettőt meg kell mutatnia.

Nem

Az útlevél egy ilyen alap, de mégis (vagy talán emiatt) gyakran elfelejtjük. Készítse elő jól látható helyen, és ellenőrizze annak érvényességét. Javasoljuk, hogy távozása előtt is adjon ki egy másolatot vagy egy második útlevél (ez hasznos, ha nem szerelmes államok között utazik). Ezután az útlevelének másolatát bárhová magával viheti, miközben az eredeti példányt biztonságos helyen tarthatja.

Vakcinázás

Mielőtt külföldre utazna, jó megelőző orvosi ellenőrzésre menni. Felkeresheti fogorvosát vagy nőgyógyászát is. A rendes műveletek külföldön gyakran egészen más pénzbe kerülnek. Mondja el háziorvosának, hogy hol kíván menni, javasolja az oltásokat, és mondja el, mit kell Európán kívül figyelni. Vagy álljon meg azon vakcinázási központok mellett, amelyek a külföldi kirándulásokra szakosodtak.

Csökkentés aljzatokhoz

Még ha csak Európában is utazik, lehet, hogy egyes helyeken nem fogja csatlakoztatni a töltőt a konnektorba. A világon sok különféle dugó található, amelyek alakja, biztonsága és csatlakozási stílusa különbözik egymástól. Előzetesen megtudhatja, hogy melyik aljzat várja Önt az úticéljában, és szerezze be a megfelelő árengedményeket.

Túl soknak tűnik? Ne aggódjon, a dolgok többségét egyszer vagy kétszer elvégzi. Néhány perc múlva zárja be, és a redukciók érdekében megállhat az elektródán, a munka közben. És miután teljesítette az összes alaki követelményt, teljes mértékben élvezni fogja nyaralásának izgalmát.Kapcsolódó cikkek