A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Addisz-Abeba (ADD)

Mire vigyázzon, mielőtt Etiópiába utazik

Az országba való belépéshez olyan útlevélre lesz szüksége, amely legalább hat hónappal érvényes a tervezett vízumutazás visszatérése után. A vízum az Adis Abeba nemzetközi repülőtérre érkezéskor is megvásárolható 50 dollárért (további információkért forduljon közvetlenül a nagykövetséghez). Készítsen magával két útlevélfotót, a repülési ütemtervet és az oltási igazolást. Emellett vízumot rendez a cseh köztársasághoz a berlini etióp nagykövetségnél.

oltás

Etiópiában nem kötelező oltás. Az Ön egészségi állapotának hivatalos bizonyítéka egy nemzetközi oltási igazolás és sárga láz elleni védőoltási nyilvántartás, amelyet gyakran ajánlnak, ha olyan országból származnak, ahol magas a sárga láz.

Kolera és utazási hasmenés, A + B hepatitis, tífusz és tetanusz elleni vakcinázás is ajánlott. A vakcinázással kapcsolatos legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a speciális utazási gyógyászati központokkal, a regionális higiéniai központtal vagy az oltási központtal.

Ne felejtse el állandó védelmét, ne igyon palackozott vizet, fürödjön állóvízben, és ne feledje, hogy az etiópiak jelentős része fertőzött AIDS-ben.

A hivatalos nyelv amhara, de angolul is beszélhet.

Ideális idő Etiópia meglátogatására október, amikor véget ér az esős évszak. A legjobb, ha helyi légitársaságok környékén utaznak Etiópiában, vásárolnak egy “költségvetési” csomag etióp jegyet, ami sokkal kényelmesebb.

Kerülje el a veszélyes területekre való utazást, például Eritrea és Dzsibuti határát.

Utazzon velünk a világ minden tájáról, fedezze fel a gyönyörű helyeket a földön, és olcsó járatokkal sok pénzt takarítson meg.

Jegyeket online is vásárolhat, ezért ne habozzon, és foglaljon ma repülőgépre!Kapcsolódó cikkek

Címkék