A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Leipzig (LEJ)

Miért érdemes ellátogatni Szászországba - Anhaltba?

Saxony-Anhalt egy olyan hely, amelyet a cseh turisták nem gyakran látogatnak meg. Ez azonban egy olyan hely, ahol sok látnivaló van, és itt nem fog unatkozni. Ez a népszerű hely a történelem és a régészet iránt érdeklődők számára.

A fő attrakció az UNESCO-helyszínek

Szász-Anhaltban számos UNESCO világörökségi helyet talál. Ide tartozik a középkori Quedlinburg, amely a kanyargós utcákon és favázas házakon, Eisleben és Wittenberg városokon (Martin Luther szülőházaként), valamint III. Leopold herceg kertjein örömteli. Dessau-Wörlitzben.

Európa legfontosabb műemlékeit és régészeti leleteit a Halle őskori múzeumban találhatja meg. Itt látható az éjszakai égbolt legrégebbi megőrzött térképe. Gesock falu mögött láthatjuk a legrégebbi obszervatóriumot, amelynek életkora becslések szerint 7000 év. Az egész ország összefonódik kilométer hosszú minőségű kerékpárutakkal. A legnépszerűbb az Elberadweg az Elba partjainál, ahol útközben műemlékekkel találkozhat. Ily módon megtapasztalhatja a gyönyörű természetet. A Harz Nemzeti Park ideális túrázók számára, számos kalandútvonallal és gyönyörű kilátással a vidékre. A legrégebbi város Magdeburg, amely története a császári rezidencia vagy porosz erőd volt. Látogasson el a katedrálisra vagy az Alter Markt-ra, ahol megcsodálhatja a lovas szobrát. Gyakran látogatják meg a Grüne Zitadelle-t, amely a híres építész, Hundertwasser utolsó épülete.

Kíváncsi, hogy merre utazhat? majd a gyönyörű Szász-Altánszka élmény lesz az egész család számára. Visszatérve ellátogathat például Berlinbe, Münchenbe vagy Frakfurtba. Németország egy barátságos ország, ahol kóstolhatja meg a helyi specialitásokat, szórakozhat a víziparkokban vagy vásárolhat pénzt.Kapcsolódó cikkek

Címkék

 

Kategória