A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Mi van az étellel az úton?

Hogy megy ez a frissítő repülés alatt? Nem minden légitársaság kínál ingyenes frissítőket, de ha igen, mit várhat tőle és hogyan lehet megszervezni? Az alábbiakban megpróbálunk megválaszolni néhány kérdést a légi vendéglátással kapcsolatban.

Leggyakrabban ingyenes vendéglátással találkozik legalább 5 órán át tartó távolsági vonalakon. Rövidebb járatok esetén az ingyenes frissítőket fokozatosan elhagyják, és jelenleg egy csésze vizet és egy kis szendvicset tartalmaznak.

Ezzel szemben a távolsági vonalak esetében teljes menü várhat, amely előételből, főételből, süteményekből és desszertből áll. A főétel általában többféle lehetőség közül választhat, amelyek közül legalább 1 a vegetáriánusok étrendje. Általában csirke vagy tészta választható. A jobb prémium légitársaságok számára például fagylaltot várhat. A könnyű harapnivaló lehetősége repülés közben szintén alapfelszereltség. Csak vegye fel a kapcsolatot a személyzettel és kérjen további ételt. A valóban hosszú, 8 órán át tartó repülések esetén egy második szolgáltatást is kap. A reggelit és a vacsorát általában vagy fordítva szolgálják fel.

Hogyan lehet megtudni, hogy szolgálnak-e valamit a járatán? Általában ezt az információt azonnal megadják a jegyek vásárlásakor, vagy a légitársaságok az étkezés előrendelését kínálják Önnek a vásárlás során.

Európa - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Mi van az étellel az úton?
Flymeto - Mi van az étellel az úton?
Miért utazna velünk ide ?
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Készítse el útiterveit Kényelmes keresés Ossza meg ajánlatait barátaival

Különleges ételek és diéták

Ha diétára van szükséged, előzetesen tájékoztatnod kell a légitársaságot, és külön diétát kell kérned. Belép a foglalás kezelésébe, és a menüben diétát választ, vagy ír az eladónak, és ő beírja a kérelmet a rendszerbe.

Választhat például az alábbi diéták közül:

Diabéteszes étrend, gluténmentes ételek, diétás ételek nem irritáló étrenddel, alacsony sótartalmú ételek, laktóz nélküli ételek, alacsony kalóriatartalmú ételek.

A légitársaságok kínálata vallási ételeket is tartalmaz, például hindu vagy indiai.

Ezeknek a változatoknak a megválasztása ingyenes. További előny az a kellemes tény, hogy a különleges ételt először a klasszikus szolgáltatás megkezdése előtt kapja meg.

Éhes járatok, vagy ha az ételt nem tartalmazza a jegy ára

Abszolút minden olcsó légitársaság nem kínál Önnek egy csésze vizet a repülés alatt. Bármi is legyen, meg kell vásárolnia. A legalább 1 órás járatokon fedélzeti akció zajlik, ahol megtalálhatók a legalapvetőbb alkoholmentes és alkoholos italok, kekszek, szendvicsek, hosszabb járatokon pedig a meleg harapnivalók változatai is. Az aktuális menüt a repülés közbeni magazinban találja meg. Ha repülőgép fedélzetén szeretne fizetni, a legtöbb légitársaság elfogadja a szokásos pénznemeket, például eurót, dollárt, fontot és helyi pénznemeket.

Saját étel a gépen

Nagyon gyakori kérdés, hogy bevihetjük-e saját ételeinket a repülőgépre, és így elkerülhetjük-e a fedélzeti értékesítésből származó frissítők túlzott árát. Megteheti, de csak bizonyos feltételek mellett.

Minden olyan ételnek, amelyet a gépre szeretne vinni, meg kell felelnie a biztonsági korlátoknak. Vagyis ha étele folyékony állapotban van, például snackek, joghurtok, lekvárok stb., Akkor azok térfogata legfeljebb 100 ml lehet. Ugyanakkor arra is figyelmeztetünk, hogy kerülje az erősen aromás összetevőket.

Hogyan lehet meginni

Az 1 dcl biztonsági korlát miatt a biztonsági ellenőrzés előtt be kell adnia az üveget. Ezt a szabályt úgy lehet „megkerülni”, hogy egy üres palackot magunkkal veszünk, és a biztonsági ellenőrzés után feltöltjük vízzel. Alternatív megoldásként vásárolhat egy üveg italt az ellenőrző zónában lévő automatákból vagy üzletekből.

Egyes légitársaságok kifejezetten tiltják, hogy saját ételeket és italokat hozzanak magukkal. Figyeljen a meg nem fogyasztott élelmiszerek esetleges állami behozatalára is. Egyes államok betiltják az élelmiszerimportot.

Étel kisgyermekeknek

A kisgyerekekkel való utazáshoz speciális diéta is szükséges. 2 év alatti gyermekek számára nincs 100 ml-es korlát, és nagyobb mennyiséget szállíthat. A biztonsági ellenőrzés során csak annyit kell tennie, hogy kinyitja és megkóstolja az ételtartályt, vagy egy biztonsági őr ellenőrzi egy speciális szkennerrel.Címkék