A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Mi a helyzet egy Peru színházi előadással?

Dél-Amerika leghosszabb tartósan lakott városa Cuzco, 3400 méter tengerszint feletti magasságban. és minden turista számára határozottan van valami. A Plaza de Armas körüli turnét nem szabad kihagyni, csakúgy, mint a helyi katedrálisokat, a legfontosabb templomokat és a Qoricancha-kolostorot.

A La Catedral 1550-től kezdve a Plaza de Armas-n fogja elbűvölni. közismert “Az utolsó vacsora” festmény. Egy másik érdekes tulajdonság a bal harangláb, amely Peru legnagyobb harangját hordozza.

Lehet, hogy szerencséje van egy ünnepi esemény meglátogatására is, ezen a Plaza de Armas-n. Bármelyik eseményt is megünnepelik a helyiek, általában a hagyományos jelmezekben táncolnak és az élő zenével társulnak.

Ha szereti a táncokat, látogasson el a Centro Qosco de Arte Nativo színházra, amely hétvégétől kezdve rendszeresen mutatja be a helyi táncokat hagyományos viseletben, időszakos zenével.

A vasútállomás közelében található a hatalmas San Pedro piac (Mercado Central), ahol mindent megvásárolhat, a ruháktól, a hústól a háztartási cikkekig. Van olyan gyümölcs is, amelyről talán még soha nem hallottál. Kóstolhatja meg Cherimoya vagy más egzotikus gyümölcsöket.

Haladjon a San Blas kerületbe, lépjen be a város felé vezető oldalsó utcákra, és élvezze a gyönyörű panorámát.

Peruiba megy? Szerezzen olcsó jegyeket néhány koronára, takarítson meg velünk, és jegyeit jó időben foglalja le!Címkék

nincs címke

Kategória