A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(ZSE)

Mese, paradicsom, álom, illúzió? Nem! Reunion nyaralása valóra válik

Ki tudna ellenállni egy ilyen hihetetlenül szép célállomásnak, Reunion! Körülbelül gyönyörű strandok, esőerdők, vulkán és érintetlen természet található.

A vulkán túrája természetesen nyitva áll a turisták számára.

Pihenjen a puha, fehér, telített fehér strandokon. Ezen felül élvezze az ízletes italt “punch planteur” formájában, vagy koktélt rummal.

A búvárkodás és a búvárkodás szerelmesei megtalálják a tökéletes körülményeket szenvedélyükhöz, tiszta vízzel korallzátonyoknál sznorkelni - ez lesz a legszebb élmény.

Ezután induljon a Piton de la Fourniase aktív vulkánhoz, amely a tengerszint feletti magasságba 2631 méterre emelkedik, és látogasson el Bebourg és Belouve trópusi erdőire.

A legmagasabb hegy itt a Piton de Neiges (3070 m), amely kellemes túrát vonz. A fennmaradt kalderák létrehozták a Mafate, Cilaos és Salazie természetes amfiteátrumokat, amelyek szerepelnek az UNESCO listáján.

A Reunion Island egy szabadtéri sportok Mekkája, amely több mint ezer kilométernyi nyomvonalat büszkélkedhet, így átjuthat az egész szigeten.

Csodálatos, hogy kontinensünkön, szó szerint egy mesebeli országban van ilyen drágakő, gyöngy, büszkeség és büszkeség Európában, festői tájával pedig valami nagyon egyedi, olyan ország, amelyet egész lelkével szeretni fog.

A helyi rumkóstolás remek szálláslehetőség. Sok információ a termelésről és a történelemről a Saga du Rum lepárlóban található, Saint Pierre közelében. Ezen felül a punchrhum elrendezés fehér rumból készül. Általában különféle gyümölcsökkel, kávéval vagy vaníliával töltik be.

A sziget sokszínűsége sok látogatót vonz, amelyet a helyi táj első látásra vonz, a helyiek nagyon barátságos emberek, ez a hely vallási rivalizáció nélkül is.

Használjon néhány helyet, hogy elkerülje a hihetetlen kilátást e színes sziget lenyűgöző természeti látványairól. A város feletti szempontból élvezze a lenyűgöző kilátást a Cilao-i vulkáni medencére.

Bebour erdőjében merüljön el a madárhangok hihetetlen légkörében, a levelek csendes zajjában és a hihetetlen csendben.

A Le Leu strand híres a szörfözési paradicsomról, mindenképpen érdemes megnézni az adrenalin sport kedvelőit.

Lehet, hogy jobban lenyűgözi a kanyonozás, vagy még jobb, ha a sport, a kikapcsolódás, a felfedezés, a csodálás és a pihenés a tengerparton kombinálható.

A vanília illatú ünnep az, amiről már régóta álmodtál. Ezen felül online jegyet vásárol a legjobb áron, ne habozzon egy percet, ne hagyja ki ezt! Itt mindent megtapasztalhat egy helyen! Foglaljon verhetetlen repülőjegyeket otthonának kényelmétől, és takarítson meg.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória