A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dublin (DUB)

Menj szórakozni Dublinban, Írországban!

Az ír metropolisz az álmos éjszakák szinonimája, a legendás ír whisky, a gótikus épületek és a város szépsége szó szerint egy hosszú hétvégére csábítja. Mindenki élvezheti, jól megőrzött történelmi épületek, bevásárlás, végtelen bulizás csak Dublinban várja Önt.

A híres Temple Bar kerület az éjszakai élet központja, és a híres klubok szintén a Parlament utcájában találhatók. Élő zenéhez és nagyszerű sörhez látogasson el a The Porterhouse mikrohullámú sörfőzdebe. A helyi törzsvendégek kedvelik a barátságos légkört, minden bizonnyal üdvözölni fogják magukat.

Ha Dublinba utazott kultúrára, ne hagyja ki az Abbey Theatre egyik klasszikus ír játékfilmjét.

Az ír fővárosban gazdag üzletek, üzletek és nagy áruházak is vásárolhatók, mindent megvásárolhat, amire gondol, elegáns ruhákat, háztartási cikkeket és ajándéktárgyakat.

A tipikus dublini piacok a Meeting House téren és a Moore Street-en találhatók.

A város szívében fekszik a csodálatos Phoenix Park, ahol a hétvégén nem hagyhat ki egy hurling vagy gelball játékot.

A legszebbnek tűnik Dublin számára a régi Viking Splash, amely a Liffey folyón vitorlázik. A fedélzetről gyönyörű kilátás nyílik a városra.

Gyere ide gyerekekkel, és vigye őket az állatkertbe, ahol 400 állat- és állatfajt láthat.

A gyerekek minden bizonnyal élvezhetik a város körül közlekedő emeletes buszos utat.

A történelem szerelmeseit elbűvöli a Dublin kastély, amely túrát kínál a gyönyörűen díszített állami csarnokokon, és meglátogathatja a sok galéria és múzeum egyikét is.

A Marrion téren még mindig ott található a ház, ahol Oscar Wilde író élt. Ez a ház szintén meglátogatható.

Az Iveagh kertek gyönyörű környezetet és egyedülálló tájat kínál vízesésekkel, szobrokkal, szökőkúttal, egy igazán szép pihenőhellyel, amelyet szeretsz emlékezni, és szó szerint meghívja Önt romantikus sétákra.

Például fejezze be Írországban tartózkodását egy kóstolóval rendelkező régi szeszfőzde túrájával, és ismerje meg a desztillátum előállítási folyamatát.

Szent A Szent Patrik-székesegyház és a Krisztus-templom katedrálisa megjelenésével elvarázsol téged, ezért ne hagyja ki a turnéjukat.

Töltsön el egy felejthetetlen hétvégét Írország fővárosában, foglaljon le jó árat még ma! A közvetlen járat Dublinból Prágából hamis.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória