A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bologna (BLQ)

Még nem járt a Mirabilandia-n? Hiba, amelyet a lehető leghamarabb ki kell javítani!

Ha szereti a mókakat, a kalandokat, a hullámvasút és különösen a tengert gyönyörű olaszországban, akkor a Mirabilandia park éppen az Ön számára. Az ISpeed, vagy a szupergyors hullámvasút felejthetetlen élményt nyújtanak, hihetetlen 120 km / h sebességgel haladva. A 90 méteres hegyikerékpár vagy a szuper hurokos Katun szintén megér egy utat. A parknak van egy nagyszerű vízi világ, tele tökéletes vízi látnivalókkal.

A Mirabilandia vidámpark a tengerpart közelében található, Emilia Romagna olasz részében, a látnivalók több részre oszlanak, tehát hozza el a legfiatalabb gyermekeket. Különböző show-k és előadások is vannak, egy 4D-s mozi és egy éjszakai tűzijátékokkal lézer-show. Mindenki megtalálja pontosan azt, amit szeret!

Ne hagyja ki a képregény akrobatikát, az elbűvölő zenei filmet vagy akár a lenyűgöző kaszkadőr show-t autókkal és motorokkal.

Ezenkívül minden adrenalin szerelmese élvezheti a szabad leesést a 60 méter magas Discovery Towerből, vagy éppen ellenkezőleg, felszállhat a felhőkbe, ha a Columbia toronyból lő.

Megtalálja a Fóbia Rémészeti Házát is, ahol horror kalandokat tapasztalhat meg ijesztő szörnyek között! A park legfiatalabb látogatói szórakozhatnak a labirintusban és színes golyókkal ellátott medencékben. Utazhatnak a legnagyobb dinoszaurusz birodalomba, Dinolandba is!

A forró nyári napokon frissítő szórakozást találhat a nagyszerű vízi atrakciókban (rafting és vízi utak gejzírekkel, vízesések, csúszdák stb.).

Vedd át ennek a lenyűgöző vidámparknak a varázsát, vezesd el gyermekeidet egy álmai vakációra, ahol minden bizonnyal nem fognak unatkozni egy forró tengerparton, de tökéletesen kiürítik végtelen gyermek energiájukat.

csak nálunk vásároljon olcsón, időben foglaljon jegyet, és még több pénzt takarítson meg!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória