A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Marrákeš (RAK)

Köln - Bonn repülőtér
Köln / Bonn
Európa · Németország
Oct 10, 2009 1 min
Bővebben ..

Marokkó - a legszebb naplementék

Olyan ország, amelynek legészakibb csúcsa olyan közel van Európához, hogy megmutatja kontinensünk szárazföldjét. Marokkó színekkel teli világ, mámorító keleti illatokkal, meleg napsütéssel, valamint a Szaharán átnyúló nagy homokdűnék otthona. Másrészt gyönyörű zöld völgyeket és erdőket is láthat. Amikor a hőmérséklet szédületesre emelkedik, és a nap fölé süt, irány Marokkó egyik strandja. Agadir vagy Saidia homokos strandokat kínál nyugodt tengerrel. Ha szereti a szörfözést, irány Taghazout, ahol teljes mértékben élvezheti a vad tengert.

Az egyik helyi piac meglátogatása során a légkör és különösen a levegőben lebegő illat kétségtelenül meg fogja győzni arról, hogy ez a kapu a Kelet felé. Itt vásárolhat különböző színű és ízű fűszereket, különböző gyógynövényekből származó teákat, friss halat, olívaolajat és még sok minden mást. Az ár tárgyalása itt szinte kötelesség.

Szokatlan élmény a kék város meglátogatása, amely Marokkóban egyedülálló. A házfalak mellett a járdákat és a lépcsőket is kékre festik. Azt mondják, hogy színe az eredeti zsidó lakosok maradványa, akik a kéket társították az éghez. Egy másik nézet szerint a szúnyogok megelőzése. Akárhogy is legyen, érdemes meglátogatni ezt a kis várost Marokkó északi részén, a Rif-hegység csúcsai között.

Marrákeš - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Marokkó - a legszebb naplementék
Flymeto - Marokkó - a legszebb naplementék
Flymeto - Marokkó - a legszebb naplementék
Flymeto - Marokkó - a legszebb naplementék
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Adja el saját túráit 500 millió repülés 10 másodperc alatt 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Gyönyörű szállás Marrákesben.

Szahara

E kifejezés alatt a legtöbben egy barátságtalan környezetet képzelünk el, ahol mérgező kígyók, skorpiók és elképzelhetetlen hőség rejlenek minden lépésben. De ennek a zord környezetnek is megvan a maga varázsa. A Szahara egy végtelen és lenyűgöző világ, amely furcsa és titokzatos légkört áraszt. Gyönyörű oázisok, a szél és a homokdűnék morajlása arra kényszeríti az embert, hogy más szemszögből nézzen a sivatagba. Különösen naplementekor, az egyik homokdűnén túl, rájön a szépségére. A Szahara egy olyan hely, amelyet nem szabad kihagyni Marokkóba vezető úton.

Építészet, mint egy meséből

A rendhagyó épületelemek első látásra elbűvölnek. Az építők mesterei tele vannak hihetetlen készségekkel és odafigyeléssel a részletekre. Lásd Marrakesh sárházait, óriási márványpalotákat Rabatban vagy Fesben, vagy II. Hassan lélegzetelállító mecsetjét. Casablancában egy 210 méter magas minarettel csodálatos élmény. Mintha egy mesébe költözne.

Íz Marokkó

A hagyományos marokkói ételeket tažinnak hívják. Egy agyagedényben a zöldségeket és a húst több órán át párolják, amit tökéletesen kiegészít egy illatos fűszerek keveréke. Ennek a jóságnak különféle változatai vannak, például halaknál, vegetáriánusan, dióval, fügével. Köretként süteményeket vagy kuszkuszt szolgálnak fel. A népszerű ételek közé tartozik az édes és sós ropogós Pastilla zsemle vagy a sült padlizsán dip Zaalouk. Ha napközben csak valami könnyebbre van szüksége, kóstolja meg a sűrű leveket, amelyek tökéletesen kielégítik Önt.

Marokkó egy olyan ország, amelyet fel kell vennie az üdülési célpontok listájába. Számos lehetőséget kínál arra, hogy keleti érintéssel élvezze a nagyszerű nyaralást. Az olcsó légitársaságoknak köszönhetően pedig közelebb van, mint amilyennek látszik.

Gyakran feltett kérdések a marokkói nyaralásokról

Hol vásárolhat járatokat Marokkóba?

Megtalálhatja a legjobb prágai járatokat átszállással online keresőnkben.

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről Marokkóba az összes elérhető repülőtérre.

Mennyi ideig tart a marokkói repülés?

Repülési idő Prágából Marokkóba=6,5 óra, ez összekötő vonal. Távolság Prágától=3481,2 km.

Van-e utazási korlátozás Marokkóban?

2021.6.15-től különleges nemzetközi járatok működnek. Ettől az időponttól kezdve az A listán szereplő országokból (ideértve a Cseh Köztársaságot is) érkező összes utas Marokkó területére léphet, ha 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet nyújt be, vagy megerősíti a teljes oltást ( legalább 2 hét a második adagtól). A 10 év alatti gyermekek nem kötelesek tesztet benyújtani, amikor belépnek Marokkó területére. Marokkó területére való belépéskor ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot.

Népszerű járatkombinációk MarokkóbaKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória