Marokkóval kapcsolatban általános tévhit, hogy egész évben meleg van. Marokkó azonban a Földközi-tenger országa, és valójában négy különböző korszaka van. Bár a hőmérséklet változó, Marokkó általában nagyon napos, így ideális hely egy nyaraláshoz.

A Marokkóba utazás ideális idejének megtervezésekor a helyi ünnepek és események más szempontok. Például a ramadán idején történő utazás más képet ad Marokkóról. Attól függően, hogy milyen típusú utazást szeretne, ezek lehetnek olyan esetek, amikor vagy el akarja kerülni, vagy különösképpen keresi.

Mikor kell repülni Marokkóba

Mikor van a legjobb idő Marrakechbe utazni? Íme néhány információ a döntés meghozatalához:

  • Átlagosan július és augusztus a legmelegebb hónap.
  • Marrakechben száraz évszak van júniusban, júliusban és augusztusban.
  • Január az év leghidegebb hónapja.

Időjárás Marrákesben

Marrakech egész évben jó az idő.

MARRAKESH

A legolcsóbb járatok Prága és Marrákes között

A grafikon leírja a Prága és Marrakech közötti járatok minimális árait és azok alakulását hetekkel. A grafikon további adatai az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, ill teljes csapadékmennyiség, ha rendelkezésre állnak adatok. Az egyes oszlopokra kattintva ábrán részletesebb aktuális adatokat találhat a keresőtől kap.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Marrákeš között, HUF-ban

Tehát láthatja, melyik dátum a legjobb a Marrakesh-i indulásra, tekintettel a fejlődésre időjárás a célállomáson és az aktuális jegyár.

A legolcsóbb járatok Bécs és Casablanca között

A következő ábra mutatja a legalacsonyabb árakat Bécs és Casablanca között időjárási összefüggések. Kattintson a diagram egyes oszlopaira a részletesebb információkért aktuális keresőmotor adatai.

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Casablanca között, HUF-ban

Pokud chcete mít tento widget na svých stránkách, kontaktujte nás.

Mit kell tudni ezután Marokkóról

Tudsz mindent Marokkóba-ért? Ideje jegyet választani.

Válassz jegyet