A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Már vágyakozik a karácsonyi ünnepre?

Akár pihenni szeretne valahol egyedül a drága felekkel, vagy gyerekekkel, a Bojnice minden bizonnyal ideális hely az Ön számára. Hol lehet más partnerre pályázni, mint e történelmi fürdőváros csendes és kellemes környezetében, amely a romantikus kastélyról, a Szlovákia legrégebbi és legnagyobb állatkertjéről, valamint a gyógyfürdőről ismert. Sőt, a karácsony előtti hangulat valamilyen módon növeli a nyaralás és az élet fontos eseményeinek varázsát. Dönts el, és menj néhány napra a “szomszédainkhoz”.

A történelmi épületek, valamint a kulturális és városnéző kirándulások egy pillanatig nem hagyhatják unatkozni.

A Bojnice-kastély Közép-Európa egyik legszebb kastélya. A chateau-nak még saját barlangja és tója van, így élvezheti ennek az igazán romantikus helynek a tökéletes légkörét.

Az állatkert Bojnice elsősorban a Kárpát-medence faunáját és egzotikus állatokat mutatja be. Az állatkert aktív és szórakoztató élmény mind gyermekek, mind felnőttek számára, tehát ha kedveled az állatokat, akkor gyere ide!

Szereted az adrenalin? A városnézés és a ejtőernyős tandem ugrások lehetősége szintén nagyszerű születésnapi meglepetés.

Sokszínűbbé teheti Szlovákiába történő utazását, cserélje le autóját vagy vonatját ezúttal biztonságosabb közlekedési eszközzel.

Foglaljon le Pozsony-ba repülőjegyeket egyedülálló árakon, online!

Ne hagyja ki a védett természetes Prepoštská-barlangot, amely a Bojnice karszt része.

És ha érdekli a hagyományos szlovák folklór, látogasson el Čičmany faluba, amely gyönyörű viseletekről és jól megőrzött, fehér mintákkal festett faházakról híres. A Radenový dům Néprajzi Múzeuma is megtalálható. Amikor Čičmany falujába látogat, ne hagyja ki a gyönyörű barokk kastélyt. Minta autentikus eredeti szlovák juhsajt gombócokat és élvezze Szlovákiát minden aprítékkal!

A legolcsóbb szlovákiai jegyek csak tőlünk vásárolhatók, ne habozzon, ne hagyja ki a békés és romantikus mágikus karácsonyi időt!Címkék

nincs címke

Kategória