A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Magánélet

Bevezetés

WEB SHOP FLY a.s. IATA tanúsítvánnyal és akkreditációval rendelkező cseh utazási iroda, székhelye Szlovákiában van.

Jegyeinek előkészítése során végzett munka során dolgozza fel személyes adatait - azaz olyan információk, amelyek közvetlenül vagy közvetve kapcsolódhatnak egy adott személyhez, pl. veled.

Mivel elméletileg fennáll annak a lehetősége, hogy például olyan állami hatóságok, mint a bíróság vagy a rendõrség elrendelhetik adataink másokkal való összekapcsolását, ami végül a neved nyilvánosságra hozatalához vezethet stb., Ezeket az adatokat úgy kezeljük, mintha az Ön számára lenne. fontos és összhangban áll a GDPR irányelvvel.

Ez azt jelenti, hogy csak annyiot tárolunk, amennyire a fenti okokból valóban szükségünk van. Csak annyi ideig tároljuk őket, amennyire szükséges. És oly módon vannak rögzítve, hogy még szivárgás esetén sem használják fel visszaélésszerűen, és nincsenek káros következményei az Ön számára.

Ennek eredményeként az adatokat lehetőleg titkosítottuk, hogy senki sem olvassa el azokat. Csak az alkalmazottaink, akiknek munkájuk részeként szükségesek rájuk, férnek hozzá az adatokhoz. Ugyancsak megtanítják őket az adatok kezelésére.

Ezen az oldalon információkat talál arról, hogy milyen adatokat dolgozunk fel és milyen okokból, ideértve azt is, hogy mit tehet, ha fenntartása van a folyamattal kapcsolatban. WEB SHOP FLY a.s. tiszteletben tartja választását és magánéletét.

Milyen adatokat tekintünk személyesnek?

A törvény szerint a személyes adatok bármilyen adat, amely kapcsolatban áll vagy jogilag összekapcsolható egy adott természetes személlyel.

Munkánk jellegéből adódóan általában névvel, vezetéknévvel, születési dátummal és egyéb adatokkal dolgozunk, amelyek a jegy vagy egyéb szolgáltatások - ideértve a szállást - foglalásához szükségesek, és védelmet nyújtanak a személyes adatainak esetleges visszaélésektől egy másik illetéktelen személy utazása során. olyan adatokkal, amelyek kifejezetten azonosíthatják az egyént, kapcsolatba kerülünk más adatokkal, amelyek felhasználhatók az azonosításhoz. Ez a listájuk.

IP-címek

Minden egyes weboldal elérésekor a számítógép elkezdi az adatok és adatok küldését a számítógépre (kiszolgálóra), amelyen a webhely található.

A levelek küldéséhez ugyanúgy, mint mi embereknek, szükségünk van a címünkre és a körzetszámokra. Mindegyiküknek, még a tiédnek is, megvan a saját IP-címe, amely felhasználható adatok továbbítására az interneten más számítógépekre.

Az IP-cím így néz ki: 192.168.45.12

Tehát nem a ház vagy lakás valódi címe, hanem csak egy szám, amellyel a számítógépek felismerik egymást, amikor egymással kommunikálnak, és amelyek nélkül az Internet nem működne.

Noha erről az IP-címről nem sokat tudunk rólad, a bíróságok korábban úgy határoztak, hogy ezeket az információkat személyesnek kell tekinteni. Ennek oka az, hogy más adatokkal összefüggésben a bíróságok vagy a rendőrség vagy más kormányzati szervek az IP-címből levezethetik házának vagy lakásának címét.

Fontos megjegyezni, hogy manapság szinte minden weboldal sok kisebb részből áll, ugyanúgy, mint egy kép puzzle sok részből áll. Ezeket a részeket egy másik számítógép (szerver) is feldolgozhatja. Egy webhely egyetlen látogatásával az Ön IP-címét számos különböző számítógép megszerezheti a világ számos részén.

Ügyfeleink esetében a webhely tartalmazhat saját tartalmát, mint például jegyek, szállás, biztosítás stb., Valamint cikkeket, videókat és hirdetési felületeket. Ha belép egy ilyen oldalra, akkor nem csak az ügyfél, hanem minket is látni fog a számítógép IP-címét.

Ahol nem szükséges, megpróbáljuk a teljes IP-címet nem tárolni. Például. a cím utolsó számának elvetésével. Ez megakadályozza az adatkapcsolatot a számítógéppel. Hasonló ahhoz, hogy eltávolítsa az utolsó számot otthoni címéből vagy irányítószámából. Bármely szállítmányt továbbra is a megfelelő városba szállítanák, de nem a megfelelő házba.

Ez azonban nem mindig lehetséges. Bizonyos esetekben, például egy internetes kártevő vagy csaló megtalálásához, teljes IP-címre van szükségünk.

Azokban az esetekben, amikor egy teljes IP-címet dolgozunk fel, ezt az IP-címet és az ahhoz kapcsolódó összes adatot személyes adatként kezeljük.

Nem akadályozhatja meg az IP-címek továbbítását, mert ehhez az Internet ilyenként való működéséhez szükség van. Ha szeretné, elrejti valódi IP-címét speciális szolgáltatásokkal. Még ezek a szolgáltatások is látják az Ön valódi IP-címét.

Weboldal-olvasó azonosítói

Amikor a böngésző kommunikál más internetes számítógépekkel, ezek a számítógépek rövid információkat tárolhatnak a számítógépen.

Például felhasználhatja őket arra, hogy emlékezzen arra, hogy már be van jelentkezve, így nem kell minden alkalommal kitöltenie a bejelentkezési adatait. Használhatja ezeket a színbeállítások, háttér és hasonló személyes beállítások megtartására.

WEB SHOP FLY a.s. így tárolja az egyedi azonosítóját. Te és még többet fogsz olvasni arról, hogy mire van szükségünk.

Ez az azonosító így néz ki: BBID-12345678901234567

Tehát nem tudjuk tőled, hogy mi a neve, hol lakik, de például tudjuk, hogy az ilyen azonosítót már láttuk valahol néhány oldalon.

Kérjük, olvassa el, hogyan használjuk ezt az azonosítót. Bízunk benne, hogy hasznosnak találja majd neked is.

Az egyedi azonosítóját bármikor megváltoztathatja. Ez örökre leválasztja az összes adatot, amelyet rólad tároltunk, a személyétől és a számítógéptől. Olyan, mintha mindannyian elfelejtettünk rólad.

Noha ezt az azonosítót csak elméletileg lehetséges hozzákapcsolni önhöz, mint természetes személyhez, minden adatot, amely azt tartalmazza, személyes adatként kezeljük.

Miért van szüksége a WEB SHOP FLY személyes adataira?

Az összegyűjtött adatok többségére légitársaságokra és szállodaláncokra, vagy más üzleti partnerekre - biztosítótársaságokra stb. Van szükségünk. Ilyen esetekben a törvény “adatkezelőnek” számít.

Weboldalunk további feldolgozása és szerkesztése céljából adatokat gyűjtünk saját igényeink szerint:

Weboldalunk fejlesztése

Mint minden társaságnál, fontos számunkra, hogy tudjuk, weboldalunk tiszta, könnyen kezelhető, és segít-e új ügyfelekhez jutni. Ezért információkat tárolunk az olvasó áthaladásáról az oldalainkon - arról, hogy hova lépett be, mikor és mennyi ideig maradt, stb.

Ezt az információt 3 hónapig tárolják. Úgy gondoljuk, hogy ez összhangban áll a törvényekkel, mert ez jogos érdekünk.

Biztonság

Nem mindenki jár jó szándékkal a webhelyünkre. Ezért információkat tárolunk webhelyeinkhez és szolgáltatásainkhoz való hozzáférésről, hogy elősegítsük a támadások különféle típusait. Fontos számunkra, hogy megóvjuk más feldolgozott adatainkat is. Adatokat tárolunk, például egy adott számítógépről, böngészőből stb. Érkező látogatások számát és gyakoriságát.

Ezt az információt 3 hónapig tárolják. Úgy gondoljuk, hogy ez összhangban áll a törvényekkel, mert ez jogos érdekünk.

Miért tartjuk ezeket az adatokat személyesnek

Egyszerűen azért, mert tartalmazzák a számítógép IP-címét.

Jogod

Mivel a legtöbb személyes adatot légitársaságok, szállodák és biztosítótársaságok számára dolgozzuk fel az Ön számára szolgáltatások azonosításának és pontos lefoglalásának jogszerű indokai miatt, nem szabad kételkednie ezen adatok felhasználásával kapcsolatban.

Ha bizonytalan vagy kétségei vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Abban az esetben, ha kérdése harmadik félre vonatkozik, megpróbálunk segíteni abban, hogy kapcsolatba lépjen a megfelelő címzettel.

Azokban az esetekben, amikor személyes adatait saját célból dolgozzuk fel, bármilyen megjegyzés, kérés stb. Esetén felveheti velünk a kapcsolatot.

Általában az alábbi jogokkal rendelkezik, mint “adatalany”, azaz az a személy, akinek a személyes adatait feldolgozzák:

  1. Ha a törvény előírja az Ön adatainak feldolgozásához való hozzájárulását, akkor bármikor visszavonhatja ezt az egyetértést.
  2. Ha a WEB SHOP FLY a.s. “Rendszergazda” adatait, azaz ha az adatokat saját céljaira és szükségleteinkre dolgozzuk fel, akkor joga van hozzáférni személyes adataihoz, és kérheti azok helyesbítését
  3. Önnek más jogokkal is rendelkezik, mint például az adatok törlésének joga, a feldolgozás korlátozásának joga, a forgalmazás elleni forgalomba hozatali okok miatt tiltakozás, az adatok továbbításának joga.
  4. Önnek joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen.
  5. Önnek joga van kifogást emelni a személyes adatok védelméért felelős illetékes állami hatósággal (UOOU) szemben.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezeknek a jogoknak a nagy részét különféle szabályok szabályozzák, amelyek közül néhányat fentebb felsorolunk.

Megpróbáltuk itt megmagyarázni, hogy miért kell feldolgoznunk az Ön személyes adatait. Ha kifejezett hozzájárulására törvényi követelmény vonatkozik, akkor NEM kötelező megadnia ezt a hozzájárulást. Ha úgy dönt, hogy megadja nekünk beleegyezését, akkor bármikor visszavonhatja azt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes adatainak feldolgozására olyan jogi indokok vonatkoznak, amelyekhez nincs szükség az Ön hozzájárulására. Például jogos érdekünk lehet bizonyos személyes adatok feldolgozása adatbiztonsági okokból. Ezekben az esetekben azonban továbbra is kötelesek vagyunk tájékoztatni Önt a feldolgozás céljairól. Ez a webhely tartalma.

Ha visszavonja beleegyezését, abbahagyjuk az Ön személyes adatainak feldolgozását olyan célokra, amelyekhez visszavonás szükséges.

Ha vissza kívánja vonni személyes adatainak feldolgozására vonatkozó hozzájárulását, akkor ezt megteheti:

  1. e-mailben a [service@webshopfly.com] címre (mailto: service@webshopfly.com)
  2. írásban a [névjegyek] -ban megadott címre (/ tartalom / cs / névjegyek /)

Ha bármilyen kérdése van, vagy információra van szüksége a személyes adatok védelmével, a hozzájárulás visszavonásával vagy bármilyen panasz esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fent leírt módon.

Fogalmak

Felhívjuk figyelmét, hogy itt nem használunk pontos jogi meghatározásokat. Megpróbáljuk világosan megmagyarázni a helyzetet.

Jogos érdeklődés

A GDPR irányelv több okból is lehetővé teszi személyes adatainak kezelését. Az egyik jogos érdek. Lényegében azt mondja, hogy ha ezen adatok feldolgozása a részünkről nem okoz komoly károkat, miközben valamilyen módon segítsen nekünk vállalkozásunk tevékenységében, akkor jogaink vannak az Ön adatainak megadott célra történő feldolgozására.

Tájékoztatott hozzájárulás

Személyes adatainak feldolgozása céljából az érintett, azaz Ön, kifejezett, tájékozott hozzájárulására van szükség. Ez különösen akkor áll fenn, ha nem számítana ilyen feldolgozásra, vagy ha a személyes adatok feldolgozása jelentősen befolyásolhatja az életét vagy más jogait.

Admin

A személyes adatok kezelője dönt az a tény, hogy egyes személyes adatokat feldolgoznak, miért és miért. Ezen adatok tényleges feldolgozására az adminisztrátor harmadik személyt bízhat meg, aki az ő nevében dolgozza fel. Ezt a harmadik felet ezután processzornak hívják.

Processzor

Az adatfeldolgozó olyan személy, aki a rendszergazda nevében dolgozza fel a személyes adatokat. Ebben az esetben a processzor csak teljesíti a rendszergazda feladatát, és nem érdekli a személyes adatok feldolgozása.Címkék

nincs címke