A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Turin (TRN)

Macskák és elszántság, készülj fel a hegyre. Blanc

A franciaországi Mont Blanc-ba tett túrák minden bizonnyal az Alpok legvonzóbb hegymászásai. Panorámás képei és exponált teraszai páratlan csúcsává teszik az Alpokon. Európa teteje, amelyet más néven is hívnak, 4810 méter tengerszint feletti magasságban emelkedik fel Val Vény felett, gránit oszlopokkal és serákkal.

A leggyakoribb út az úticélhoz Chamonix-ból a Nid d’Aigle és a Tete Rouse and Gouter útvonalon halad. Ez az útvonal technikailag vagy fizikailag nem túl nehéz, csak az alpesi terepen történő mozgáshoz szükséges alapvető tapasztalatokra van szüksége. Minden kedvtelési célú sportoló könnyen kezelheti.

Ne hagyja ki a felvonót La Fayet és Nid d’Agle között a Tete Rouse felé. Ezután induljon a Gouter felé, ahol a meredek hómező veszélyes, de biztonságos átlépése megnehezíti az utazást. Itt az utat ismét acél kötelekkel rögzítik. Próbálja meg legyőzni Vallot csúcsát.

Végezzen el álmai közül, és meghódítsa a csodálatos Mont Blanc-ot - Európa tetőjét - élvezze ezt a bivouac-hegymászást a gyönyörű alpesi vidéken. A Savoie-Alpokban tornyosulva ez az egyedülálló hegy felejthetetlen élményt nyújt a hegymászóknak, az alpesi hegymászóknak és a túrázóknak. Fedezze fel a Mont Blanc körüli korlátozás nélküli természetet, figyelemre méltó sziklafalakat, sziklamezőket, repedéseket és serakákat. A hegység nagy részét gleccserek borítják, de fentről felülről megcsodálhatja a környező négy ezer méteres csúcsokat, ami lélegzetelállító kilátást nyújt.

Ezért foglaljon ma repülőjegyet, és sok pénzt takarítson meg. Lélegezzen el ettől a vakációtól, és használja ki a lehetőséget, hogy verhetetlen áron repüljön az Alpokba!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória