A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dubai (DXB)

Luxus szállodák Dubajban

Szeretne eltölteni egy különleges éjszakát és élvezni a luxust? Utazzon el Dubajba, az Arab Emírségekbe. Az itt található bizarr épületekben megtalálja a legfényűzőbb szállodákat, amelyeket csak ezekben a régiókban láthat. A személyzet kényeztetni fogja Önt, és minden óhaját teljesíti, amit csak a szeme megkíván.

Atlantis a világ legnagyobb mesterséges szigetén fekszik

A négycsillagos Atlantis The Palm saját víziparkkal, víz alatti akváriummal rendelkezik, de a vendégnek fizetnie kell bizonyos szolgáltatásokért, mint pl. az internet vagy a parkolás. Egy éjszakára a legolcsóbb szoba 50 000 HUF-ba kerül. A szálloda a világ legnagyobb ember alkotta szigeten épült. Ennek köszönhetően adott a hosszú homokos tengerpart. A szobák tipikus arab stílusban vannak berendezve, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Öbölre.

A Hotel Burj Al Arab nem számít fel külön díjjakat a szolgáltatások után, de éjszakánként legalább 220 000 HUF-t kell a szobáért fizetni. A szálloda alakja vitorlást idéz , belső tere arannyal van bevonva, Carrara márványal és brazil gránittal kiegészítve. Rendelkezésére áll egy komornyik, aki minden kívánságát teljesíti. A szállodának saját strandja van, amely gyakran túlzsúfolt. Rendelkezésére áll továbbá nyolc étterem, limuzin és más egyéb szolgáltatás.

Dubai - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - source: Shutterstock
Miért utazna velünk ide Ázsia?
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Kényelmes keresés Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Dubai egy olyan hely, ahol évente több millió turista találkozik. Az új luxus üdülőhelyek folyamatosan épülnek. Várja Önt itt az olcsó vásárlás lehetősége, a tiszta homokos tengerpart és a modern, luxus szállás. Látogasson el a csodálatos aranypiacra, ahol hihetetlenül sok kis ékszerüzletet találhat. A legrégibb épület a Dubai Múzeum, melynek története a 18. században nyúlik vissza. Klasszikus kiállításokat kínál, modern szolgáltatásokkal.

Nincs magánrepülőgépe, hogy elrepítse Dubajba? Ne essen kétségbe, nagyon alacsony árakért elérhetőek a repülőjegyek. A szakosodott utazási irodák kényelmes szállást szerezhetnek Önnek. Ne felejtse el időben lefoglalni jegyét.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória